Blush, pink, ružičasta... pokušajte reći ne

Pixy With Love

Palete omiljenih boja u svijetu vjenčanja kreće se od onih klasičnih do trendi, u skladu s modnim i stilsitičkim kretanjima. A negdje na sredini nalazi se paleta nježnih pink, blush, fuksija, koraljno ružičastih boja, nijansi i tonova...

Zanima li vas zašto su upravo te boje uvijek popularne? Razlog je jednostavan - ove boje i sve njihove nijanse lako se uklapaju u brojne kombinacije kako boja tako i stilova, detalja, dekoracija. Govoreći o cvjetnim vrstama nezaobilazni su ružičasti božuri i hortenzije, mirisne i raskošne vrtne ruže, proljetne ranunkule, anemone i tulipani, vječno lijepi lizijantusi, orhideje, astilbe, protee, skabioze, kozmosi i raskošne dalije. Ako nadodamo ideju grana rascvjetalih voćki, magnolije, bugenvilije, raznih ružičastih trava i poljskog cvijeća mogućnost uživanja u divnim blush i pinki dekoracijama - raste. Sve se ove nijanse odlično uklapaju u svaki stil vjenčanja, od elegantne klasike, minimalizma, boho raskoši - jer se odlično nadopunjuju s bijelo, zelenom, duboko crvenom, plavom bojom.

A kako odabrati idealnu ružičastu? Krenite od toga volite li jače ili nježnije nijanse, od mjesta vjenčanja i godišnjeg doba, osobne sklonosti pojedinoj vrsti cvijeća, izgleda vjenčane haljine... odabirom savršene nijanse ove uvijek popularne boje svi ostali detalji lakše će se uklopiti u cjelinu. Baš kao što nam i fotografije govore, fotografije koje potpisuje Martina Škrobot te cvjetni dizajn by Pixy With Love.

Pixy With Love
Pixy With Love
Pixy With Love
Pixy With Love

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Martina Škrobot Photography