Iz novog broja Story vjenčanja! Kako je COVID promijenio vjenčanja

Nova, sve popularnija manja vjenčanja nisu utjeha za klasična slavlja nego više dobar odgovor na pandemiju. Govorimo o promjenama, novim formatima i jedinstvenim hrvatskim destinacijama savršenim za nove generacije mladenaca

Kada razmislite o vjenčanjima prije ožujka 2020., možda ćete se prisjetiti da su trendove tada krojili bogati i slavni. Mladenke su s nestrpljenjem čekale objave svojih omiljenih celebrityja kako bi ih fotografije s njihova vjenčanja inspirirale da unesu dašak glamura i u vlastito. Danas, 365 dana kasnije, trendove u vjenčanjima prekrojila je pandemija. Vjenčanja se mijenjaju, odgađaju, a pojam petite više ne vezujemo samo uz odjeću. Petite ili mala, intimna vjenčanja postaju novi format koji ispunjava epidemiološke mjere. I dok se neki mladenci opravdano osjećaju zakinuto što su svoje vjenčanje morali odgoditi ili su ga održali u epidemiološki prihvatljivim okvirima, drugima je ovo idealna prilika za organiziranje   baš po svojoj mjeri, bez bojazni da će narušiti tradiciju ili nekoga uvrijediti.

Ove uvodne rečenice teme o promjenama koje nam je donio Covid-19 i više su nego doborodošle parovima koji u novonastalim okolnostima planiraju buduća vjenčanja. Jer pandemija je donijela i novi pogled na čarobne (hrvatske) destinacije za čarobna vjenčanja!

Više o ovoj temi te destinacijama kao što su brod, vinograd ili luksuzni boutique hotel, otkrijte na stranicama Story vjenčanja.

Novi broj Story vjenčanja potražite na odabranim prodajnim mjestima!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Story vjenčanja