NARANČASTA JE tako IN. Zavirite u svijet toplih tonova prožetim suncem i osjećajem ljeta

Mango, mandarina ili papaja? Teško je odlučiti se za samo jednu nijansu naračnaste.

Shutterstock

Volite li boje dobrodošao je savjet da odaberete paletu omiljenih nijansi i za vaše vjenčanje. Volite li narančastu, vaše će vjenčanje biti zaogrnuto ne samo tonovima sunca, bojama ukusnog voća te čarobnog cvijeća već će biti i u trendu sa cvjetnim trendovima za godinu pred nama. Jer, nose se boje, nosi se narančasta.

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

Narančasta boja dolazi u brojnim nijansama, od žarke do zagasite, iodlično se slaže s različitim stilovima u dekoriranju vjenčanja. Volite li narančastu, dobro je naglasiti kako nije nužno čitavo vjenčanje zaodjenuti u ovu boju, dovoljno je odabrati nekoliko detalja (npr. visoke svijeće, ubrusi, netalji na oznaka mjesta) ili poneki cvijet koji će u vaše dekoracije te vjenčani buket unijeti energiju sunca, toplinu ljeta...

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

Svako godišnje doba ima svoje narančaste favorite, od ranunkula i frezija u proljeće, preko ruža, kala, ljiljana u ljeto, do čarobnih nevena i dalija u ranu jesen. Tu su i bobice, jesensko lišće, krizanteme, suhe trave... a narančasta se tako dobro slaže s pastelnim ali i žarkijim bojama. 

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 
Shutterstock 

Shutterstock 

Ne zaboravite da ovu boju u svoj vjenčani buket možete dodati i odabirom svilenih traka u nekoj od trendi narančastih nijasi!