Kako uživati u honeymoonu? Imamo ideje!

Ukoliko planirate putovanje baš po vašoj mjeri pročitajte naših pet savjeta, najbolji začin za netom vjenčane putnike

Shutterstock

Bračno putovanje, popularni medeni mjesec, svojevrsna je nagrada mladencima koji su s puno pažnje i ljubavi organizirali svoje vjenčanje. To je putovanje i prilika za mali odmor, uživanje, trenutke ljubavi. Bez obzira planirate li putovanje na neku (opet) atraktivnu tropsku destinaciju, europsku metropolu ili na neku čarobnu domaću lokaciju (birajte u skladu s željama i mogućnostima vas kao para), zapamtite savjete uz koje će i vaše bračno putovanje biti kao iz snova.

Ukoliko ste par koji voli avanturu i izazove, odaberite destinaciju na kojoj ćete svaki dan obogatiti istraživanju arheoloških lokaliteta, uživanjem u domaćoj hrani, posjetama tržnicama, udaljenim selima ali i obližnnjim gradovima, jer tako ćete doživjeti pun doživljaj, a fotografije s putovanja zauvijek će podsjećati na jedinstveno putovanje.

Na domaćim lokacijama budite poput turista, onih koji će otkrivati novo, manje vam znane regije, mjesta i običaje. Pripremite listu s vama zanimljivim otocima, povijesnim zanimljivostima, restoranima... uputite se na jedrenje, let balonom, treking, jer iz novih perspektiva doživljaj je još i ljepši.

Ukoliko planirate zimski honeymoon i volite snijeg, uživajte na atraktivnim lokacijama, skijalištima i zimovalištima, zabavite se na skijama, sanjkama ili klizaljkama. Ali odvojite vrijeme za uživanje uz kamin i pogled kroz zamagljene prozore dok se brčkate u privatnom bazuenu. Ukoliko volite daleka putovanja razmislite o sjeveru Europe, čarobnim planinama, jezerima, vožnji saonicama, ali i o odmoru u čarobnim kolibama.

Za sve nepopravljive romantičare odlična je ideja najam vile na privatnom otoku. Osim privatnosti tamo će vas dočekati i potpuna usluga kako bi vi samo i u potpunosti uživali. 

Volite li pokret? Unajmite kamper, vašu honeymoon kuću na kotačima. Odaberite rutu i krenite na putovanje koje će zasigurno spojiti sve što vas zanima a opet ono koje će vam pružiti intimu. Road tripovi su must have!