U čemu je tajna impresivnih vjenčanih buketa?

Ne postoji najljepši vjenčani buket jer svaki je jedinstven i poseban. Ali postoje buketi koji možda i nisu vaš odabir ali privlače pažnju. Mi znamo zašto.

Shutterstock

Privlače li vas vjenčani buketi koji oduševljavaju ne samo oblikom ili veličinom, već cvjetnim miksom, formom i bojama, zasigurno vas zanima i što je to što te bukete čini toliko posebnim. Upravo takav tip buketa privlači brojne mladenke zadnjih nekoliko sezona, te već na prvi pogled upućuje na stil, kako mladenke tako i samog vjenčanja, koji zasigurno nije klasičan.

Shutterstock 
Shutterstock 

Shutterstock 

Raskošni buketi puni volumena uglavnom su odličan dodatak vjenčanim fotografijama, odlično se nose uz razne modele vjenčanica te se ovisno o odabiru cvijeća odlično usklađuju uz svaki stil vjenčanja.

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

I bez obzira kakav ćete vi buket odabrati za svoje vjenčanje, jer to je osobna odluka mladenke, otkrivamo tajnu privlačnosti ovih raskošnih buketa koji u skladnu cjelinu povezuju različite cvjetne vrste. A tajna je upravo u različitim teksturama, vrstama cvijeća te često i smjelim kombinacijama boja. U tim kombinacijama naglasak je na više vrsta cvijeća ali i zelenilu, bilju, bobicama, lišću, jedinstvenim, samo vašim kombinacijama. Ne zaboravite odabrati i “vaše” boje, te prepustiti se rukama profesionalca koji će stvoriti najposebniji, vaš vjenčani buket.