NOVI ELLE KOLOVOZ JE NA KIOSCIMA - i najavljuje vruće i stylish ljeto!

Novi ELLE donosi popis najboljih modnih i 'apres swim' destinacija na Jadranu, intervju s Mijom Knežević i, naravno, mnoštvo modnih i beauty tema za ljeto sa stilom. Ekskluzivno uz Elle potražite ljetni paket magazina Elle s nakitom 2u1 by Iva Viljevac!

ELLE

Novi broj Ellea donosi lifestyle prognozu koja glasi: vruće ljeto je pred nama! Nakon razdoblja izolacije i distance, na scenu stupaju zabava, hedonizam i žudnja za oslobođenjem. 

Stoga u novom broju možete pronaći modne i beauty editorijale koji će inspirirati vaše seksi i avanturističko ljetovanje. Otkrivamo i najhot trendove sezone te kako je Coperni torba postala dio modne povijesti. Razgovarali smo i s domaćim modnim influencericama koje su svoj stil i estetiku pretočile u proizvode i kolekcije koje same potpisuju.

ELLE 
ELLE 

ELLE 

ELLE 

Jedna od najzanimljivijih modnih influencerica, odnedavno i uspješna poduzetnica Mija Knežević, u ekskluzivnom razgovoru s Nambi Kezić otkriva svoje modne početke, što je potrebno kako bi netko bio uspješan influencer te koja priča stoji iza njezina nova projekta Council of Curiosity.

ELLE 

Novi broj donosi i zajednički razgovor s glumcem Rokom i vizualnom umjetnicom Katarinom Juričić, bratom i sestrom koji su već dobro poznati na zagrebačkoj kulturnoj sceni te na pragu velikih karijera. U njemu govore o međusobnom odnosu, planovima za budućnost te kako je na njih utjecalo obiteljsko okruženje.

Ljeto je vrijeme i za putovanja, istraživanje novih destinacija i okusa, a u aktualnom broju Elle pročitajte putopis s Maldiva i saznajte radi li se doista o raju na Zemlji, zaronite u kulinarski svijet francusko-alžirskog chefa Mohameda Cheikha i otkrijte cool mjesta na Jadranu za ne tako tipično ljeto!

ELLE 

Ne propustite ultimativni modni dodatak ovog ljeta – nakit 2u1 by Iva Viljevac! Potražite ogrlicu koja se nosi i kao lančić za nogu u ekskluzivnom paketu s magazinom Elle. Odaberite dizajnerski nakit u pozlaćenoj ili posrebrenoj varijanti i začinite svoj outfit ove sezone! Paket Elle + nakit potražite na kioscima od 22. srpnja! I požurite jer su količine ograničene.

ELLE 

Uživajte u ljetu - uz vrući Elle!
#elle #ellehr
#elleaugustissue

ELLE