Posjetite Sajam vjenčanja Zagreb i otkrijte najnovije trendove koji oduzimaju dah

Ako tražite inspiraciju za svoje vjenčanje, od 3. do 5. veljače posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb. Svake godine Altera, vodeća tvrtka na tržištu za najam paviljona i organizaciju evenata, kreira nove trendove koji će zavladati tržištem

Marko Milas

Zanimalo nas je što pripremaju za nadolazeći Sajam vjenčanja pa smo zamolili Ivanu Škrlec, direktoricu tvrtke Altera, da nam otkrije što će ove sezone izazvati oduševljenje i postati hit.

"Naša prošlogodišnja prognoza trenda bila je potpuno točna, što nije čudno jer smo u konstantnoj komunikaciji i poslovnoj suradnji s kolegama iz svijeta i jako dobro znamo u kojem smjeru ide event industrija. Teme vjenčanja inspirirane lijepim uspomenama na omiljene destinacije i dalje će biti jako tražene. Ovaj put širimo našu priču o trendovima te ona pokriva sve, od uređenja prostora do mode te hrane i cvijeća."

Martina Škrobot Photography 

Martina Škrobot Photography 

"Na Sajmu vjenčanja ćemo predstavit novi koncept Organic Altera koji je jedinstven i prijeko potreban novitet na našem tržištu. Riječ je o konceptu održivih šatora i glamping kućica koji odišu elegancijom, a dosad smo ih mogli vidjeti samo na luksuznim svjetskim destinacijama. Uvijek nam je izazov i zadovoljstvo izlaziti izvan okvira klasičnih evenata na otvorenom te probijati led novim trendovima, ali i biti dio rješenja globalnih problema. Svjesni smo da održivost nije naša budućnost, nego sadašnjost, a održivi su eventi potreba, ne trend." - poručila je Ivana Škrlec koja ujedno najavljuje da će njihov izložbeni prostor biti uistinu poseban, drugačiji i glamurozniji nego ikad.

Altera  Ivana Škrlec, direktorica tvrtke Altera

Za istaknuti su vodeni elementi u interijeru koji u kombinaciji sa staklom, ogledalima i sjajnim detaljima stvaraju bajkovit, neodoljiv dizajn.

Robert Balaško 

"Uvjereni smo da ćete na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja vidjeti mnoge inspirativne ideje te da će mnogi parovi i organizatori vjenčanja primijeniti viđeno i razviti svaku od tih ideja u svom smjeru", ističe direktorica tvrtke Altera, Ivana Škrlec.