ROMANTIČNE I RASKOŠNE: Cvjetne dekoracije koje će svako vjenčanje učiniti još ljepšim

Shutterstock

Vjenčanja su oduvijek bila savršena prilika da parovi podijele svoju ljubavnu priču s najdražim ljudima, ali i da izraze svoju osobnost, karakter i stil. Najbolji način da par svoje vjenčanje učini jedinstvenim i osobnim je kroz dekoraciju koja odražava njihov osobni stil, njihov senzibilitet i njihovu zajedničku priču.

Kada govorimo o dekoraciji za vjenčanje, cvijeće je uvijek jedan od ključnih elemenata koji često prelazi granice samo dekorativnog detalja i nosi posebno značenje za par. Upravo se personalizirani pristup dekoraciji prostora i odabiru cvijeća nalazi u središtu wedding trendova ove godine.

Koji su neki od najpopularnijih stilova i trendova u kojima će parovi pronaći inspiraciju za dekoraciju svojeg vjenčanja?

pexels 

Najljepše cvjetne dekoracije koje će 2024. obilježiti svijet vjenčanja

Trendovi u cvjetnim dekoracijama za vjenčanja u 2024. godini donose zanimljivi spoj trandicionalnog i suvremenog. I dok će tradicionalne cvjetne dekoracije poput ruža i božura te bijelih i pastelnih tonova biti iznimno popularni i prvi izbor onih koji u estetici svog vjenčanja teže klasici i eleganciji, 2024. godina donosi i nekoliko potpuno drugačijih, ali jednako efektnih i romantičnih trendova.

Jarke boje i razigrane kompozicije bit će neočekivano popularan i efektan izbor za vjenčanja, osobito tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kada će kombinacija vibrantnih tonova savršeno pristajati sezonskoj atmosferi i raspoloženju. U posljednjih nekoliko godina, među sve popularnijim odabirom ističe se i poljsko cvijeće. Nenametljivo i nježno, poljsko cvijeće će stvoriti iznimno romantičan mood, a pritom biti i sustainable i eco-friendly izbor što će cijeniti mnogi parovi. Sličan trendu poljskog cvijeća bit će i trend suhog cvijeća. Ako svojem vjenčanju želite dati bohemski prizvuk, spojite pampas, pamuk, suho cvijeće u zagasitim tonovima i nekoliko živih cvjetova koji će unijeti dozu svježine u ove neutralne cvjetne dekoracije.

Jednostavne cvjetne dekoracije spojene s drugim dekorativinim elementima poput svijeća bit će još jedan od popularnih trendova. Jedan cvijet u vazama, zelena grančica na stolu ili nekoliko cvjetova povezanih satenskom trakom za vjenčani buket samo su neki od načina na koji taj trend možete uklopiti u svoje vjenčanje. Potpuno različit od njega je trend ekstravagantnih cvjetnih dekoracija. Od cvjetnih lukova do raskošnih cvjetnih dekoracija na stolovima, pa čak i u prolazu koji vodi do prostora u kojem će biti slavlje, ekstravagantne cvjetne dekoracije trend su koji će ove godine birati parovi koji se žele istaknuti i organizirati impresivno vjenčanje za pamćenje.

Ako ste se pronašli u jednom trendova, u nastavku pronađite dozu inspiracije za cvjetne dekoracije koje će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim i ljepšim.

JARKE BOJE I RAZIGRANE KOMPOZICIJE

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

  ROMANTIČNO POLJSKO CVIJEĆE

Shutterstock 

Shutterstock 

pexels 

JEDNOSTAVNI BUKETI I MINIMALNE DEKORACIJE

Shutterstock 

pexels 
Shutterstock 

EKSTRAVAGANTNI CVJETNI DEKOR

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock 

SUHO CVIJEĆE ZA BOHO LOOK

Shutterstock 

Shutterstock 

Shutterstock