Nove vizije vjenčanih haljina...

A model walks the runway during the Georges Chakra Haute Couture Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on January 20, 2020 in Paris, France. Pictured:,Image: 493943991, License: Rights-managed, Restrictions: -ARG, -BEL, -CZE, -FIN, -FRA, -DEU, -ITA, -MEX, -NOR, -PER, -PRT, -ESP, -CHE, -GBR, Model Release: no

Vaše dugo planirano vjenčanje ipak će se dogoditi ove godine? Čestitamo! I odmah postavljamo pitanje, što je s vjenčanicom? Da li ste i vi jedna od onih mladenki koja se nakon svih nemilih mjeseci za nama i straha što će biti s vjenčanjem, više ne može zamisliti u klasičnoj vjenčanici? A opet, voljela bi odabrati haljinu u skladu sa stilom i trendi prikladnu za obak tako važan dan? Želimo vam poručiti da su svi ovi osjećaji vezani uz odabir vjenčanice normalni i da su rezultat pojednostavljivanja života na svim planovima. Ali naš je savjet da bez obzira koju vjenčanicu ili haljinu odabrali da budete 100% sretna odabirom i da ne odustajete od snova. Jer vrijeme je od velikih i raskošnih vjenčanica ali jednako tako i od haljina iz reday-to-wear kolekcija. Istražite ponudu, razmislite o tome kako se stvarno želite osjećati i vidjeti na dan vjenčanja i odaberite vama najljepšu haljinu. Ukoliko je vaš odabir jednostavniji poigrajte se detaljima, od nakita, vela, plašta, torbice i cipela. Ne zaboravite na savršeno stiliziranu frizuru i make up. Jednako vrijedi i za klasične raskošne vjenčanice s time pripazite da u tom modnom odabiru ne pretjerate detaljima.

Ovo je izbor haljina (ali i hlača te divnih modnih kombinacija s sakoima i plaštevima) kojima mi ne možemo odoliti. Nije važno da li su iz bridal ili ready-to-wear kolekcija, važno je da nam/vam se sviđaju, zar ne?!

Dior

Galvan

Savannah Miler

Sophie Et Voila

Nicole Milano
Alexander McQueen
Gray Bridal
Georges Chakra
Givenchy
Carolina Herrera
Jesus Peiro

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Story vjenčanja press