Alon Livné, dizajner vjenčane mode, potpisuje najnovije modne lookove slavne Beyoncé

Slavna Beyoncé ovih je dana objavila novi vizualni album, 'Black is King' u suradnji s Disney+ kanalom, i to mjesec dana nakon što ga je i najavila na svojoj službenoj web stranici. Projekt 'Black is King' inspiriran je Beyonceinim radom na filmu 'Lion King', a pjevačica je cijeli album samostalno napisala, režirala te producirala. Na albumu je ugostila brojne kolege, prijatelje i članove obitelj, od supruga JAY-Zija, kćerkice Blue Ivy Carter, majke Tine Knowles-Lawson, do kolegice Kelly Rowland iz grupe Destiny’s Child, te glumica Naomi Campbell i Lupite Nyong’o. Osim vrhunske produkcije ono što nas posebno privlači je modna suradnja s dizajnerom Alonom Livnéom, izraelskim dizajnerom vjenčane mode. Suradnja se ostvarila preko agenta i ne znajući za koga radi modne prijedloge dizajner je skicirao skice inspirirane predlošcima različitih fotografija afričke kulture, filmova, umjetnosti, prirode. Rezultat su bile tri skice koje su oživjele u tri kreacije. Impresivni crveni kostim s dominirajućim crvenim kaputom izrađenom od djelića tila koji pruža asocijaciju krzna savršeno usklađenim s lateks visokim čizmama i bodijem.

Druga kreacija je mini haljina koja privlači savršenom formom, haljina za koju je dizajner utrošio metre i metre svilenog organdija kako bi preciznim ručnim radom oblikovao impresivni modni uradak koji je napravljen od tkanina koje je dizajner koristio za izradu najnovije kolekcije vjenčane mode naziva Athena.

Bez riječi ostavlja i treća haljina koja povezuje trendi bridal stil s istaknutim boho detaljima, haljina čiji su dugi rukavi u skladu s dijelom suknje koja spaja igru tkanina, svile i čipke.

Ovo je divan primjer umjetničke i modne suradnje ali zasigurno i najava budućih kolekcija ovog dizajnera koje će zasigurno privući pažnju brojnih mladenki diljem svijeta.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Alon Livné White