Nosi se Toi et Moi zaručničko prstenje

Klasika je klasika ali nove ideje oko prsta uvijek su doborodošle. Ovaj trend dolazi s pričom

Odabir nakita umjetnost je srca, a to se posebno odnosi na zaručničko i vjenčano prstenje. Ono je odraz osjećaja, ljubavi, povjerenja i važno je da se vam se odabrani prsten sviđa, da postoji osjećaj povezanosti. A među brojnim i raznolikim primjercima zaručničkog prstenja jedan se posebno ističe -toi et moi tip prstena. Ili u prijevodu, ti i ja, prsten kao stvoren za romantičarke. Posebnost ovog prstena je što se sastoji od dva kamena koji mogu biti spojeni ali i razdvojeni u nekoj od vrlo estetskih kombinacija.

Da li će kamenčići biti jednaki ili različiti, kako u obliku, tako i boji te vrsti, vaš je odabir, ali ne zaboravite kamenčići predstavljaju vas dvoje.

A posebno je zanimljiva i povijest ovog stila zaručničkog prstena koja seže u 18. stoljeće i doba zaruka Napoleona i Jospehine. Njezin zaručnički prsten bio je oblikovan od dva kamenčića, dijamanta i safira! A od nedavnih zaručnica na čjem prstu sjaji toi et moi stil prstena je Ariana Grande koja je oduševila zaučničkim prstenom te Emily Ratajkowski.

Ariana Grande

Emily Ratajkowski

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia, prsten Jemma Wynne