Što se krije iza imena prve bridal kolekcije by Gimabattista Valli? Čista ljubav

Rujan 2021. pamtit ćemo po izuzetnom modnom događaju za svijet vjenčane mode

Vjerovali ili ne, slavni Gimabattista Valli u svijet vjenčanja ulazi raskošnije nego ikada do sada - i to prvom capsule kolekcijom vjenčanica pod nazivom LOVE a koja će i službeno biti dostupna od 9. rujna. I dok uz ime ove haute coutue modne kuće uglavnom vežemo Ready-to-Wear i Haute Couture kolekcije ova će modna priča zasigurno dodatno staviti ovo dizajnesrko ime u fokus budućih mladenki koje vole modu. Predstavljeno je 17 modela a kolekciju uz očekivane linije haljina s naglašenim volumenom i puf dojmom čine i mini vjenčanica te izuzetno odijelo. Neodoljivi su i detalji poput velova, sandala i uresa, ali i boje vjenčanica!

A ova je kolekcija samo jedna od potvrda koliko je svijet vjenčane mode u trendu i koliko je slavnim dizajnerskim imenima zanimljivo i važno kreirati vjenčanice za veliko globalno tržište koje se napokon budi iz sna izazvanog pandemijom.

Krenite u modnu šetnju jer predstvaljamo vas svih 17 modela kolekcije LOVE a zanimljivo je kako svaki od modela nosi naziv po nekom cvijetu!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Gimabattista Valli