Visoka ili nešto niža peta cipela za vjenčanje? Odluka je samo na vama

Pri odabiru cipela za vjenčanje najvažnije je pronaći par koji će biti savršen za prve bračne korake, zato birajte razumno

Manolo Blahnik

Donosimo savjete uz koje će svaka buduća mladenka lakše krenuti u potragu za cipelama iz snova, bez obzira dvoji li odabrati štikle ili trendi balerinke. Važan je savjet kako nije sve samo u ljepoti cipele već i u udubnosti te kvaliteti, zato ne zaboravite odabrati cipele koje vam se sviđaju ali i koje u potpunosti odgovaraju vašoj građi tijela, stilu vjenčanice te ideji udobnosti. 

Manolo Blahnik  Manolo Blahnik Hangisi

Zato:

Pri odabiru cipela uzmite u obzir i vašu osobnu toleranciju prema centimetrima (cipela). I dok neke buduće mladenke svakodnevno osvajaju svijet u omiljenim stiletto cipelama ima i onih kojima je to draže u nešto ravnijim primjercima. Zato, bez obzira na modne trendove i savjete, pri odabiru cipela za vjenčanje nosite se i s iskustvom jer vi jedini znate što vaša stopla vole.

Manolo Blahnik  Manolo Blahnik Maysale Bride

Udobrnost prije svega. Nije problem odabrati par cipela s visokom i vrlo visokom petom, ali je važno odabrati par u kojem će vam biti udubno i u kojem će vaši koraci biti stabilni, sa stilom. I ne zaboravite, kvaliteta i izgled moraju biti jednako važni.

Manolo Blahnik  Manolo Blahnik Lurum

Na probu haljine ponesite odabrane cipele. Zadnja proba vjenčanice važna je kako bi se svi detalji uklopili u savršenu cjelinu. Zato je važno na zadnju probu vjenčanice ponijeti cipele koje planirate nositi na vjenčanju. Po njima će se odrediti savršena dužina kako haljine tako i vela. Jer nikako nije dopustivo da gazite po rubu haljine ili da su vam gležnjevi neplanirano otkriveni.

Manolo Blahnik  Manolo Blahnik Hangisimu

Ne odabrati štikle je sasvim ok. I ne opravdavajte se ukoliko ste odabrala cipele s nižom petom. Ukoliko štikle nisu dio vašeg stila i nemate sigurnost da ćete se u visokim petama osjećati dobro i svoje, odabir usmjerite na cipele prikladnije visine pete jer ljepota je i u modelima poput balerinki ili cipela s petom od nekoliko centimetara.