Pogled u 2023. AMSALE i kolekcija vjenčanica koje oduševljavaju detaljima

Vjenčanice ali i vjenčano odijelo, više su od već viđene vjenčane mode kada modnu stilistiku zaokružite detaljima koji su u vjenčanoj modi i više nego važni

AMSALE SS23

Luksuzna bridal moda kuća Amsale, s željom isticanja snage različitsoti svake buduće mladenke, predstavila je izuzetnu kolekciju vjenčanica za proljeće 2023.

AMSALE SS23 

AMSALE SS23 
AMSALE SS23 

Inspiracija kolekcije je posebnost vjenčanja kao svojevrsnog once-in-a-lifetime trenutka u kojem je odabir vjenčanice i modnih detalja od velike važnosti. I dok se čini da smo danas u svijetu vjenčane mode vidjeli sve, vesele kolekcije poput ove koja spaja klasiku i inventivna modna rješenja te vjenčanu modu ističe kao posebnu, protkanu elementima visoke mode, vrhunskih krojeva, tkanina i detalja.

AMSALE SS23 

AMSALE SS23 
AMSALE SS23 

AMSALE SS23 

Ideja za lookbook ove kolekcije nastala je na doživljaju zadimljene ali romantične atmosfere old school jazz klubova u New Yorku, nezaboravnih fotografija zvijezda poput Billie Holiday, uronjeno u atmosferu iz koje nastaju nezaboravne pjesme i trenuci.

AMSALE SS23 

AMSALE SS23 
AMSALE SS23 

AMSALE SS23 

Danas je u vjenčanoj modi osim o ljepoti vjenčanica od velike važnosti govoriti o kvaliteti, ručnom radu, dizajnerskom promišljanju o ženskom tijelu, jer to sve udaljuje bridal modu od komercijalne. A to potvrđuje i svaki model ove kolekcije, jednako da su od velike važnosti za savršen izgled mladenke na dan vjenčanja od velike važnosti detalji i smjelost kombiniranja istih.

AMSALE SS23 

AMSALE SS23