Volite nakit? Donosimo stilska rješenja za savršene ljetne kombinacije

Ljeto je kao stvoreno za nošenje nakita a jedina briga uz odabir ljetnog nakita koja vas smije mučiti je odabrati minimalističke ili maksimalističke komade. Imamo rješenje za ovu vječnu dilemu

Profimedia

Ljeto je vrijeme kada modni dodaci osobito dolaze do izražaja iz odjevne komade koji otkrivaju kožu i ističu preplanulu put, pa smo i mi sklonije eksperimentiranju.
Posljednjih nekoliko sezona u trendu su i minimalistički, ali i upečatljivi komadi, pa se postavlja pitanje – što ponijeti na ljetovanje, a što nositi u večernjim izlascima u gradu? Odlučiti se za 'vječne' ili za trendi komade?

Profimedia 

U nastavku izdvajamo nekoliko glavnih trendova nakita uz koje ćete zablistati u svakoj prilici:

MAKSIMALIZAM
Nakit inspiriran osamdesetima poput velikih naušnica u jarkim bojama, kristala, morskih motiva poput zvjezdača, školjki, pa čak i škampa, ove je sezone veliki trend koji postaje statement i dodaje dašak zaigranosti svakoj kombinaciji.

Profimedia 

Čini se da se svake godine pojavljuju i neki novi materijali, pa osim kristala koji su među top odabirima za ljetne mjesece, mogu se pronaći i zanimljivi komadi od različitih vrsta smole, emajla i legura koje pozivaju na modne eksperimente.

Velike naušnice ili prstenje uvijek će izgledati cool, a par komada iz aktualne ponude pogledajte u galeriji.

zara NAKIT MAKSIMALIZAM

MINIMALIZAM

Fashionistice su već godinama 'zaljubljene' u jednostavne komade nakita koji se mogu nositi samostalno, nizati i kombinirati s najrazličitijim stilovima te svaki look oplemenjuju sjajem srebra ili zlata.

Ogrlice, naušnice, narukvice ili prstenje jednostavnog dizajna uklapaju se u sve stilove, a svatko ih može nositi na originalan način: upariti različite vrste metala, dodavanjem privjesaka s posebnim značenjem ili samo kao detalj koji proviruje ispod odjeće.

ELLE X IVA VILJEVAC 

Minimalistički nakit ujedno nam je i favorit za ljetovanje jer ga ne moramo niti skidati, bez obzira na to nosimo li kupaći kostim, sexy slip haljinu ili traperice, a ne zauzima dodatni prostor u ljetnoj prtljazi. Takav pristup bezbrižnom ljetu sa stilom osobito volimo, pa svoj idealni komad nakita možete pronaći u ekskluzivnom ljetnom paketu Elle x Iva Viljevac gdje uz novo izdanje magazina Elle možete odabrati između posrebrene i pozlaćene ogrlice koja se može nositi i kao nanogica!

A koje to minimalističke komade nakita još predlažemo za ljeto, ali i kad temperature padnu, a dani postanu kraći, pogledajte u galeriji:

zara, Iva Viljevac NAKIT MINIMALIZAM

Ekskluzivni ljetni paket Elle x Iva Viljevac nakit 2u1 možete pronaći na kioscima po cijeni od 69,90 kuna.

ELLE