Otkrivamo kako je izgledala druga vjenčanica Kate Middleton

Od vjenčanja Kate Middleton i princa Williama prošlo je više od 11 godina a zanimljivo je kako se o drugoj vjenčanici malo znalo. Zato pogledajte ne samo vjenčanicu već kako ju je Kate modno 'začinila'

Profimedia

Kate Middletone, danas vojvotkinja od Cambridgea, za princa Williama se udala 29. travnja 2011. godine, a o njihovom se vjenčanju te posebno modnom odabiru i dan danas govori u superlativima. I dok se čini da svi znaju sve o vjenčanici dugih čipkastih rukava u kojoj je Kate Middleton zabljesnula, a koja je ujedno i bila haljinom koja je preokrenula modne trendove u svijetu vjenčanja, rijetko se mogla vidjeti haljina u koju se netom udana vojvotkinja presvukla za proslavu samog vjenčanja. 

Profimedia  Kate Middleton u pratnji vojvotkinje od Cornwalla

Zahvaljujući društvenim mrežama za primjetiti je kako je i ta druga vjenčanica bila atraktivna. Svilena bijela haljina A kroja, srcolikog dekolte izreza, te pojasa urešenog kristalima, haljina je koju dizajnerski, baš kao i prvu, čipkastu vjenčanicu, potpisuje Sarah Burton za Alexander McQueen. Obje su haljine rezultat želja mladenke, prigode te dizajnerske vizije, a nas je posebno oduševilo što je vojvotkinja od Cambridgea svoj drugi svečani outfit “začinila” bijelom vesticom. Odličan dašak osobnosti!

Profimedia  I drugu vjenčanicu dizajerski potpisuje Sarah Burton