VAŽNI DETALJI: Izborom nakita na dan vjenčanja ispričajte priču o ljubavi

Nakit ukrašava naš život od samog dolaska na svijet. Njime proslavljamo sve naše posebne trenutke. Darujući ga samima sebi ili dragim osobama nakitom šaljemo poruku, njime želimo ispričati najljepše priče.

pexels

Vjenčanje, a prije toga i zaruke, pričaju priču o ljubavi. Najveću i najvažniju priču života. Nakit, osobito prstenje je najljepši pečat i ukras tih priča.

Zlatar Koci Frankopanska  Zlatar Koci Frankopanska

Nošenjem zaručničkog i vjenčanog prstenja drugima šaljemo poruku pripadanja. U sebi pak pri samom pogledu na te komade nakita, prepoznajemo osjećaj radosti i zahvalnosti što smo pronašli tog Nekog svog tko će nas pratiti i biti nam podrška na životnom putu. U dobru i zlu.

Zlatarnica i draguljarnica Roginić  Zlatarnica i draguljarnica Roginić

Posjetite izlagačke prostore na Festivalu vjenčanja „Reci DA“ i inspirirajte se predivnim dizajnom izloženog nakita.

Zlatarna A&L  Zlatarna A&L

Festival vjenčanja „Reci DA“ održava se 7. i 8. listopada u Family Mallu na adresi Škorpikova 11b u Zagrebu je idealno mjesto za razgovor s izlagačima, koji će vam ponuditi pregršt ideja za organizaciju vašeg dana iz snova.

Zlatarnica-i-srebrnarnica-Weber  Zlatarnica-i-srebrnarnica-Weber

Očekuju vas zanimljive promocije, nagradne igre s vrijednim darovima i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.

KOCI Ozaljska  KOCI Ozaljska

Radno vrijeme Festivala vjenčanja "Reci DA":

Subota: 10:00h - 20:00h
Nedjelja: 10:00h - 19:00h

Ulaz je slobodan.