OTVOREN FESTIVAL VJENČANJA 'RECI DA' U FAMILY MALLU: Dobrodošli svi budući mladenci!

Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” ovog vikenda u Family Mallu. Na jednom mjestu pronađite inspiraciju i stručne savjete od brojnih izlagača.

Miroslav Arambašić

Family Mall je ovog vikenda najpoželjnija destinacija za sve buduće mladence koji se žele inspirirati ponudom više od 100 izlagača. Oni najsretnije ruke možda će osvojiti i jednu od vrijednih nagrada.

Festival vjenčanja “RECI DA” je otvoren, a brojni izlagači će tijekom vikenda predstaviti svoju ponudu posjetiteljima koji u Family Mallu na jednom mjestu mogu pronaći inspiraciju za odabir vjenčanice ili odijela, za nakit, dekoracije, lokaciju vjenčanja i sve ostale detalje koji zaokružuju dan iz snova.

Buduće mladence koji posjete Festival očekuju i popusti i vrijedne nagrade.

Miroslav Arambašić 

Najam vjenčane haljine, svečano muško odijelo, vjenčano prstenje, vjenčana torta i svečana frizura i make up nagrade su koje možete osvojiti sudjelovanjem u kreativnom natječaju na događanju. Više o kreativnom natječaju doznajte NA LINKU.

Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” ovog vikenda u Family Mallu. Na jednom mjestu pronađite inspiraciju i stručne savjete od brojnih izlagača.

Miroslav Arambašić Festival vjenčanja

Čekamo vas!

Radno vrijeme Festivala vjenčanja 'Reci DA':
Subota: 10:00h - 20:00h
Nedjelja: 10:00h - 19:00h
Ulaz je slobodan.