Tko su dobitnici nagrada Kreativnog natječaja na Festivalu vjenčanja 2024. godine?

Otkrivamo pobjednike natječaja koji su dali najkreativnije odgovore na pitanje – Da je vaše vjenčanje tematsko, koja bi bila vaša tema i zašto?.

story.hr

Tijekom prošlog vikenda, 5. i 6. listopada, u centru Family mall u Zagrebu održan je Festival vjenčanja „Reci DA“ koji je ugostio nekoliko tisuća mladenaca. Otkrivamo one koji su osvojili vrijedne nagrade u sklopu Kreativnog natječaja.

Na proteklom Festivalu vjenčanja “Reci DA” održanom u centru Family mall 5. i 6. listopada 2024. godine budućim mladencima predstavljena je bogata ponuda modnih salona, domaćih dizajnera, zlatara, cvjećara i slastičara, catering kuća, fotografa, dekoratera i drugih predstavnika za organizaciju svadbenih svečanosti. Uz to, mnoge su obradovali posebni popusti i pogodnosti preko 130 izlagača.

story.hr 

Posebna je poslastica ove dvodnevne manifestacije bio Kreativni natječaj s vrijednim nagradama. Otkrivamo pobjednike natječaja koji su dali najkreativnije odgovore na pitanje – Da je vaše vjenčanje tematsko, koja bi bila vaša tema i zašto?.

1. Najam vjenčane haljine, Nikolina Wedding Store (u vrijednosti 1000 €) osvojla je LUCIJA GRBEŠ.

2. Svečano odijelo, Galileo (u vrijednosti 400 €) osvojila je KLARA EREŠ.

3. Vjenčano prstenje, Koci Ozaljska (poklon bon u vrijednosti 400 €) osvojila je KLARA ŠOLTIĆ.

4. Svečana frizura & make up - Lanac frizerskih salona Studio Marcela (u vrijednosti 200 €) osvojila je DALIBORKA MILJAN.

story.hr 

Više o Kreativnom natječaju pročitajte ovdje, a o Pravilima Kreativnog natječaja ovdje

Organizator Kreativnog natječaja Festivala vjenčanja „Reci DA“ obavijestit će dobitnike o preuzimanju nagrade te zahvaljuje svim sudionicima Kreativnog natječaja provedenog tijekom održavanja festivala.

Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo partnerima koji su osigurali vrijedne nagrade kao i svim izlagačima Festivala vjenčanja “Reci DA”.