Festival vjenčanja „RECI DA“ - za trenutke koji se pamte vječno

Nedavno održan Festival vjenčanja „RECI DA“ u Family mallu zabljesnuo je u raskošnom izdanju kojeg su kreirali brojni izlagači iz svijeta vjenčanja i ugostio je nekoliko tisuća mladenaca

Tin Arambašić, Foto Anita

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih u životu pa svi mladenci priželjkuju da im bude poseban, nezaboravan, ispunjen trenucima koje će pamtiti vječno.

Tin Arambašić, Foto Anita 

U svijetu vjenčanja ponuda je bogata pa je Festival vjenčanja “RECI DA” koji se ove godine u svom četvrtom izdanju održao u Family mallu u Zagrebu i okupio čak 130 izlagača, osmišljen kako bi mladenci na jednom mjestu dobili savjete od iskusnih stručnjaka, inspirirali se i lakše donijeli odluku kako kreirati svoj dan iz snova.

Tin Arambašić, Foto Anita 

Modni saloni i domaći dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, oganizatori vjenčanja – svi su tijekom dva dana održavanja Festivala, 5. i 6. listopada, prezentirali bogatu ponudu i raznovrsne trendove, a za posjetitelje su osigurali i brojne pogodnosti te popuste kao i natječaj s vrijednim nagradama čije smo dobitnike i objavili na portalu Story.hr

Tin Arambašić, Foto Anita 

Posjetitelji i izlagači osvježili su se prirodnom izvorskom vodom Cetina.

Tin Arambašić, Foto Anita 

Hvala svim izlagačima i posjetiteljima Festivala vjenčanja „RECI DA“ te partneru događanja Family mallu.

Tin Arambašić, Foto Anita 

U galeriji pogledajte atmosferu s ovogodišnjeg izdanja Festivala vjenčanja „RECI DA“ održanog u zagrebačkom centru Family mall.