Pjevačica Eni Jurišić oduševila modnim odabirom, trendi vjenčanicom te visokom punđom

Lijepo vjenčanje na Krku potvrdilo je koliko su vjenčanja na otvorenom lijepa i posebna te koliko je osobnost najljepši začin svakog sretnog para

Andrea Gržičić

Glazbenici Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić svoju su ljubav okrunili brakom i to nakon nešto više od šest mjeseci zaruka. Ceremonija vjenčanja kao i sama proslava održale su se na otoku Krku, u krugu bliskih prijatelja i obitelji. A ono što je posebno privuklo pažnju su fotografije koje je par podijelio na društvenim mrežama a kroz koje su otkrili detalje koji svako vjenčanje čine drugačijim, posebnim. 

Eni je oduševila modnim odabirom, vjenčanicom iz salona Vesna Sposa, koja pažnju privlači kako uskom formom tako i detaljima poput dugih puf rukava te visokog ovratnika, detaljima koji su odraz svjetskih bridal trendova. Uz vjenčancu je odabrala klasične Jimmy Choo cipele te nakit koji se savršeno uklopio u bridal outfit. Ovaj model haljine savršeno dolazi do izražaja upravo uz frizuru kakvu je odabrala i Eni, visoko zadignutu punđu, hair trend za koji se nadamo da će se još dugo održati među frizurama koje će buduće mladenke odabrati za svoj dan iz snova. Mladenac Vjeko je odabrao uvijek dobrodošlu klasiku, crno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom, izgled začinjen detaljima koji su odraz osobnosti – dugmadi za manžete u obliku violinskog ključa.

Njihov su dan iz snova iskreno podržali i kolege Matija Cvek i Nika Turković, kako dolaskom na vjenčanje tako riječima 'Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji', koje su odraz stihova mega hita Trebaš li me, dueta Eni i Matije.

Službene fotografije potpisuje odlična fotografkinja Andrea Grzicic u čijim fotografijama rado uživamo i u Story Vjenčanjima.