Napokon vjenčanje! Jennifer Lopez i Ben Affleck izrekli DA u Las Vegasu

Jednostavna ceremonija u jednoj od kapelica, dvije vjenčanice i iskrene emocije mladenaca potvrda su koliko je ovo vjenčanje bilo savršeno

Profimedia

U nedjelju 17. srpnja u bračne je vode napokon zaplovio i slavni Bennifer par. Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u Las Vegasu, u kapelici The Little White Chapel, a zanimljivo je kako je ujavnost dospio njihov vjenčani list na kojem je vidljivo kako je slavna J.Lo promijenila prezime u Affleck!

Profimedia 

O samom vjenčanju saznalo se upravo od same mladenke, koja je u objavi na Instagramu uz fotografije s priprema prije vjenčanja napisala: 'Uspjeli smo', uvodno je napisala. 'Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva. Točno ono što smo htjeli. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi smo putovali istim putem do svjetske prijestolnice vjenčanja'. 

Profimedia 

Profimedia 

'Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni do kasno nekoliko minuta, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekoć koristio sam kralj. Bilo je to na kraju toliko dobro vjenčanje da to nismo mogli niti zamisliti, ono o kojem smo sanjarili davno prije postalo je stvarnost... With love, Mrs. Jennifer Lynn Affleck', te je opisala kako su imali najboljemoguće svjedoke, haljinu kao iz starog filma, te da su u kapelici pročitali zavjete re razmjenili vjenčano prstenje koje će nositi do kraja života. A do oltara su koračali uz zvuke svadbenog marša koji je svirao s bluetooth zvučnika.

Profimedia 

Jennifer je za svoje mini vjenčanje odabrala dvije vjenčanice. Bijelu čipkanu haljinu spuštenih ramena, s dugim rukavima i izrezom, haljinu s potpisom Zuhaira Murada iz bridal kolekcije za proljeće ljeto 2023. Za istaknuti je kako ova haljina spaja neke od top trendova u vjenčanoj modi, duge rukave od čipke, korzet bodice, srcoliki izrez linije dekoltea, povlaku te pripadajući veo.

Lopez je također odabrala i bijelu dugačku haljinu Alexandera McQueena, bez rukava s tzv. bateau neck izrezom oko vrata, koju je pokazala u videu iz svoje garderobe. 'Osjećam se nevjerojatno. Tako sam uzbuđena', rekla je na snimci. 'Imam ovu haljinu toliko godina i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog vjenčanja.'

Mladoženja je zabljesnuo u bež bijelom tuxido sako u kombinaciji s crnim hlačama i crnom leptir mašnom. Savršen odabir.

I za podsjetiti je kako je ovaj slavni par vjenčanjem u Las Vegasu (napokon) okončao zaruke koje je službeno objavio u travnju ove godine ali koje su zapravo zaruke broj 2. jer par se prvi put zaručio još 2002. godine da bi nakon dvije godine zaruke i otkazali. Ali ljubav je očito bila dovoljno strpljiva.