Jesse Tyler Ferguson, zvijezda serijala 'Moderna obitelj', vjenčao je glumicu Sarah Hyland

Nakon dvije godine odgađanja slavna Sarah Hyland, glumnica serijala 'Moderna obitelj', se udala za dugogodišnjeg partnera Wellsa Adamsa, i to romantičnom ceremonijom na otvorenom u Kaliforniji, a posebno emotivno je bilo to što ih je vjenčao bliski prijatelj, slavni glumac

Profimedia

Svaki par koji je zbog izazova pandemije morao odgoditi vjenčanje, a neki su to učinili I više puta, zna koliko je uzbuđenje napokon dočekati svoj dan iz snova. Jednaku sudbinu dijelili su parovi diljem svijeta a izuzetak nisu bili niti slavni parovi, među kojima su i Sarah Hyland, zvijezda popularne serije Moderna obitelj te njezin odabranik Wells Adams, sudionik showa 'Bachelor in Paradise' te domaćin serije 'Love Island'.

Naime par se zaručio 2019. a vjenčanje su planirali za kolovoz 2020., te nakon nekoliko odgoda napokon se vjenčali 22. kolovoza 2022. godine. Sarah je medijima u ljetu 2021. otkrila da ukoliko njihovo vjenčanje ne bude moguće održati 2022. jedina opcija ostaje vjenčanje u Las Vegasu.

Profimedia 

Vjenčanje na otvorenom, uz vinograde u mjestu Santa Ynez u Kaliforniji ipak se ostvarilo te osim što će se pamtiti po lijepom (napokon) vjenčanju, pamtit će se i po tome što je okupilo zvijezde serijala, od kojih su neki ostali izuzetno bliski prijatelji i nakon završetka snimanja, te po činjenici da je ovaj par zaplovio u bračnu luku uz sasvim blagoslov Jesseja Tylera Fergusona, zvijezde koja je u serijalu glumila ulogu Mitchella Pritchetta, a koji je za ovu priliku svojoj velikoj prijateljici ispunio želju te na vrlo zabavan i osoban način odradio i ulogu matičara te službeno vjenčao par.

Profimedia 

Prijateljstvo Sarah Hyland i Jesseja Tylera Fergusona traje od njezine 18. godine, a kroz godine prijateljstva podijelili su brojna iskustva putovanja, ljubavnih te profesionalnih iskustava. Zato je za nju bila posebna čast da je u brak uvede najbolji prijatelj.

Profimedia 

Svoju sreću činjenicom da je vjenčao blisku prijateljicu slavni je glumac podijelio na Instagramu, a slično su učinili i slavni uzvanici kao što su Sofia Vergara, Ariel Winter, Nolan Gould, Julie Bowen... Samom danu vjenčanja prethodilo je odlično druženje mladenaca i uzvanika, od večere dobrodošlice do opuštene zabave, a za istaknuti je kako je mladenka mislila na svaki detalj.

Profimedia 

Profimedia 

Brojne cvjetne dekoracije savršeno su opisale trend ljetnog vjenčanja na otvorenom, a posebno je oduševila paleta boja cvijeća, od onih u vjenčanom buketu do dekoracija koje su se savršeno spojile s mjestom vjenčanja te tematikom.