IZBRISALI SVE TRAGOVE

DANIJELA I PETAR KAO DA NIKAD NISU NI POSTOJALI: Iznenadit ćete se što smo sve saznali iz njihovih Instagram profila

Autor Mislav Bosančić

Na Grašinom profilu također nema fotografija s Danijelom, osim jedne iz prosinca 2017. na kojoj poziraju sa Severinom.

Izvor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iako je donedavno na Instagramu imala fotografije na kojima pozira s Petrom Grašom, Danijela Martinović ih je izbrisala.

Osim toga, pjevačica već neko vrijeme ne prati bivšeg dečka na društvenoj mreži. Ni Petar ne prati Danijelu na Instagramu, a ne prati je niti njegova navodna djevojka Hana Huljić.

Izvor: Davor Puklavec/PIXSELL

Danijela je pratila Hanu još početkom listopada, no ne više. Još donedavno je na njezinom profilu postojala objava na kojoj ona i Grašo poziraju za prevenciju raka dojke, no fotka je 'isparila'.

Također, više nema ni rođendanske čestitke koju mu je posvetila u ožujku ove godine. Na Grašinom profilu također nema fotografija s Danijelom, osim jedne iz prosinca 2017. na kojoj poziraju sa Severinom.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana u domaćim medijima odjeknula je vijest o novoj ljubavi Petra Graše i 14 godina mlađe Hane koju legendarni splitski pjevač poznaje od malih nogu. Par se više ne skriva, a posljednjih dana viđeni su na Korčuli te u Sarajevu gdje su uživala u šetnjama i večerama u povećem društvu.

Službene potvrde ljubavi još uvijek nema.

Fotografije Petra Graše i Danijele Martinović pogledajte u našoj galeriji: