TJEDNI HOROSKOP OD 15. DO 21. LIPNJA: Blizanci će riješiti ljubavne probleme, ovaj znak će ući u vezu koju priželjkuje

Provjerite svoj tjedni horoskop za razdoblje od 15. do 21. lipnja 2023. godine.

Shutterstock

BLIZANCI

POSAO Pronađite pravi način kako biste se istaknuli među kolegama. Vaše kvalitete su velike, a na vama je da ih pokažete drugima. Nemojte biti u tuđoj sjeni. LJUBAV Lijep Venerin utjecaj bit će zaslužan za vašu privlačnost i popularnost. Mnogi će vam se udvarati pa su pred vama dani koji donose novu vezu. Oni u vezi i braku uspjet će riješiti stare nesporazume. ZDRAVLJE U odličnom ste astrološkom razdoblju, što ćete i sami osjetiti po povećanoj psihofizičkoj snazi.

RAK

POSAO Ne dopustite da vas rokovi pritisnu jer će to prouzročiti kašnjenje i pogreške u poslovanju. Dobro se koncentrirajte - unatoč zastojima možete mnogo toga postići. LJUBAV Iako u vašoj vezi nedostaje malo više strasti, s voljenim ćete se odlično razumjeti. ZDRAVLJE Moguća je viroza.

LAV

POSAO Ako ste umjetnik, sportaš ili biznismen, Venera u vašem znaku podržava svaki iskorak. Dajte prostora svojim idejama, iskažite se. LJUBAV Ljubav će biti u centru pozornosti. Samci bi se mogli zaljubiti, otkriti nove kvalitete osobe za koju su mislili da je dobro poznaju. Promjene u obitelji bit će pozitivne. ZDRAVLJE Pazite na srce i tlak!

DJEVICA

POSAO Radit ćete prekovremeno i u takvim ćete aktivnostima nalaziti zadovoljstvo, ali tijelo će vas ipak upozoravati da mu treba odmora. LJUBAV Osjetit ćete nostalgiju prema bivšoj ljubavi koju niste preboljeli. Novi početak je moguć, ali nije preporučljiv. ZDRAVLJE Osjećat ćete jaku unutarnju napetost ili tjeskobu.

Shutterstock 

VAGA

POSAO Vaši intelektualni kapaciteti bit će naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Sklopit ćete korisna poznanstva. LJUBAV Nešto vas stalno sprečava da uđete u vezu koju priželjkujete. Ne gubite nadu, pričekajte dok druga strana ne preuzme inicijativu. ZDRAVLJE Sve ste bolje.

ŠKORPION

POSAO Poslovne kontakte krasit će skladni odnosi koji će vam pomoći u ostvarenju planova. Isticat ćete se među kolegama zahvaljujući odličnim idejama. LJUBAV Ulazite u napetije osjećajno razdoblje, ali dobra komunikacija između vas i partnera pomoći će da riješite probleme. ZDRAVLJE Jači pad imuniteta!

STRIJELAC

POSAO Obuzdajte burne reakcije jer će vam samo štetiti. Poslovna situacija zahtijevat će brzo djelovanje, stoga ne odlažite ono što ionako trebate privesti kraju. LJUBAV Bit ćete dobro prihvaćeni u svakom društvu. Više ćete se kretati i posjećivati razna kulturna zbivanja. ZDRAVLJE Odlično ste!

JARAC

POSAO Bit ćete puni ideja i snalažljivi. Neće vam promaknuti svježe informacije, a pedantnost i analitičnost bit će dobrodošle u brojnim poslovima. LJUBAV Morat ćete imati objektivni uvid i realno procijeniti ljubavne situacije. Previše očekujete od voljenog a da toga možda niste ni svjesni. ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

VODENJAK

POSAO Naklonjeni Merkur bit će zaslužan za odličnu koncentraciju i snalažljivost. Dobro ćete podnositi stresna stanja te se isticati briljantnim idejama. LJUBAV Zbog poslovnih i drugih obaveza premalo komunicirate s partnerom pa se pobrinite da barem vikende provedete zajedno. ZDRAVLJE Opuštajte se meditacijom.

RIBE

POSAO Od ovog tjedna ulazite u napetije razdoblje pa pripazite na poslovanje - neka pogrešaka bude što manje. Nemojte se nepotrebno zamjerati šefovima. LJUBAV Želite li koga osvojiti, pristupite mu bez mnogo glume i izmotavanja jer druga strana nestrpljivo iščekuje vaš prvi potez. ZDRAVLJE Muči vas slaba koncentracija.

OVAN

POSAO Bit ćete prepuni radnog elana i na istoj valnoj dužini s nadređenima, ali to vas neće spriječiti da zbog brzopletosti napravite kakvu pogrešku. LJUBAV Prihvatite poziv za druženje - opustit ćete se i nekog zanimljivog upoznati. Naklonjena Venera i onima u vezi donosi više romantike. ZDRAVLJE Jako ste dobro.

BIK

POSAO Zračit ćete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljat će snažan dojam na sugovornike. LJUBAV Privlačit će vas pojedinci koji na život gledaju ozbiljno i mogu ponuditi trajan odnos. No nećete biti spremni za dublje vezivanje. ZDRAVLJE U stresnom ste tjednu.