HOROSKOP ZA 19. SRPNJA: Ribe će imati probleme s nadređenima, oni će se napokon suočiti s ljubavnom prošlosti

Saznajte svoj dnevni horoskop za 19. srpnja 2023. godine.

Shutterstock

Ovan

Posao: Pred Ovnovima je još jedan najavljen uspješan radni dan. Mnogi od vas će dodatno vrijeme posvetiti nekim planovima ili poslovima vezanim uz kuću.

Ljubav: Uz adekvatnu pažnju i razumijevanje voljene osobe sve je puno lakše. 

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Ovaj radni dan tipičnim Bikovima donosi povoljne aspekte za veće poslovne pothvate, ali i pokretanje novih projekata. Samo se opustite.

Ljubav: Pokušajte izbjeći današnje moguće nesuglasice u komunikaciji s voljenom osobom tako što ćete biti strpljivi i raditi na pronalaženju kompromisa.

Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Više puta provjerite sve što radite, kako ne biste ozbiljno pogriješili i tako izbjegli nerviranje.

Ljubav: Pokušajte smisliti način i direktniji korak u pokazivanju osjećaja osobi koja vam se sviđa. 

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com.

Shutterstock 

Rak

Posao: Većina Rakova će danas imati nešto nižu razinu radne energije pa je logično da se fokusirate samo na najvažnije stvari u sferi posla te eventualno prihvatite pomoć.

Ljubav: Danas vas očekuje promjenljivo raspoloženje na ljubavnom planu. Potrebno je malo više zajedničkog truda da sve funkcionira kako treba. Vi napravite prvi korak.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Ne gubite previše dragocjenog vremena i energije na manje vrijedne, a zahtjevne poslovne situacije. Bilo bi poželjno završiti sve svoje zaostatke prije nego započnete nešto novo.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm će zaokupiti i ovaj dan pa je ovo dobra prilika da se više angažirate i bolje upoznate svoju novu simpatiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Energija i motivacija trebaju biti na visokoj razini kako bi bez problema realizirali gotovo sve planirane obveze.

Ljubav: Bez većih valova na vašem ljubavnom moru danas, međutim, neki detalji i sitnice vas previše opterećuju.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vaga

Posao: Pred Vagama je potencijalno vrlo dobar dan, kako u motivaciji za pokretanje neke od novijih inicijativa tako i na polju komunikacije s poslovnom okolinom. Samo naprijed.

Ljubav: Održavanje već formiranih partnerskih odnosa i veći emotivni angažman trebali bi vam biti prioritet na polju ljubavi.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja, donosi astroputnik.com.

Škorpion

Posao: Prosječan radni dan, bez većih oscilacija u odnosu na prethodni. Neka vaš naglasak bude na ispunjavanju papirologije i neplaćenih dugova.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture bit će prisutni i ovog dana, važno ih je na vrijeme primijetiti i registrirati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Većina Strijelaca sigurna je u svoje sposobnosti te bi uz veliku energetsku potporu sve započete obveze trebali realizirati svojim tempom i bez većih izazova.

Ljubav: Iako je pred vama prosječan dan za nove ljubavne akcije, s druge strane, vrlo je povoljan za raščišćavanje nejasnoća iz prethodnog razdoblja.

Zdravlje: Odlično.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Ako imate poteškoća da nešto dovršite, možete računati da će vam u pomoć priteći netko stariji ili osoba iz prošlosti.

Ljubav: Što se ljubavnih događanja tiče, ovaj dan bi trebao biti u rangu prosjeka, iako nije nerealno očekivati ​​da će pojedini predstavnici ovog sazviježđa pokazati neočekivanu konkretnu inicijativu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodenjak

Posao: Možda će vam danas trebati malo više truda i ponavljanja nekih poteza kako biste realizirali ono što ste naumili. Nema razloga za nervozu.

Ljubav: Pred vama je lijepo razdoblje za uživanje, a mnogi od vas će se posvetiti zajedničkom opremanju i ulaganju u dom u kojem žive.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Riba

Posao: Polje komunikacije bit će problematično, posebno pripazite u razgovorima s nadređenima i autoritetima jer nećete imati prave informacije i argumente.

Ljubav: Dolaze nove, a mogu se pojaviti i simpatije iz prošlosti koje bi vas željele pobliže upoznati. Tvoj izbor.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.