3 HOROSKOPSKA ZNAKA S NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI U RUJNU 2023: Pred njima su romantične avanture, ali i bogatstvo

Ova će tri horoskopska znaka imati najviše ljubavne sreće u rujnu 2023. godine.

Shutterstock

Nije iznenađenje da će rujan 2023. donijeti nevjerojatne ljubavne vijesti za tri horoskopska znaka jer svi dobivamo romantični poticaj. Ovaj mjesec donosi gotovo više nego što možemo podnijeti u smislu ljubavi, intenzivne privrženosti i emocionalne povezanosti s ljudima koje volimo i cijenimo.

Merkur u Jupiteru pomaže nam komunicirati svoju ljubav riječima i djelima. Pomalo smo hrabri i neustrašivi, zahvaljujući Jupiterovim tranzitima koji prate naše putovanje.

Shutterstock 

Postoji određeni osjećaj prijateljstva tijekom rujna 2023. godine što nam daje do znanja da nismo samo u romantičnim vezama, već smo zaljubljeni u ljude koje možemo nazvati prijateljima. Kada prolazimo kroz tranzite poput Sunca u trigonu s Plutonom i prijeđemo u Sunce jesenskog ekvinocija u Vagi, nećemo osjećati samo ljubav, već ćemo osjećati povjerenje, potencijal i posebnu i jedinstvenu vezu koju imamo s ljudima s kojima smo.

Tri horoskopska znaka ovog će rujna imati najviše sreće u ljubavi.

LAV

Nakon što ste prošli mjesec proslavili svoj rođendan, osjećate se optimistično i spremni ste za sjajnu novu sezonu. Rujan je uvijek bio dobar mjesec za vas i ovaj neće biti ništa drugačiji. Međutim, imate nekoga u svom životu tko sve što radite čini punim nade i uzbudljivijim, a s vremenom ste naučili cijeniti dobra vremena, jer ih je malo.

To je 'tema' rujna za Lavove. Ideja je da je život kratak, ali ga možete učiniti slatkim ako se maknete s puta i pustite da teku dobra vremena. Napuštanje Djevice i ulazak u sezonu Vaga krajem mjeseca znači da želite više od svog života. Želite kvalitetu. Želite dijeliti. Želite ravnotežu. Rujan 2023. godine donosi vam veliko bogatstvo jer je to mjesec u kojem sve ovo puno lakše shvaćate. Vrlo brzo se upuštate u povjerenje i ljubav, i to je dobar osjećaj.

Shutterstock 

DJEVICA

Ovaj mjesec ćete imati proslavu rođendana, što je uvijek ohrabrujuće. Niste od onih koji bježe od ideje o zabavi, a mogli biste je imati ovaj mjesec. U životu imate divnu osobu koja misli na sve, a iako je ta osoba daleko od savršene, ona je 'vaša' i jako je volite.

Kako se budete približavali sezoni Vaga, osjećat ćete se opuštenije s idejom prihvaćanja što će umiriti vaše divlje srce. Počinjete razmišljati o tome što želite raditi do kraja godine, a spoznaja da imate nekoga tko vam je vjeran i odan olakšava vaše planove.

Shutterstock 

RIBA

Rujan 2023. godine je mjesec za koji možete reći da će vaš ljubavni život vratiti na pravi put, a to uključuje i vašu trenutnu vezu. Nećete pronaći nekog novog ili čak pokušati. Znat ćete da je osoba s kojom ste upravo sada netko kome vjerujete i da se to povjerenje gradilo dugo vremena. To vam daje snagu i samopouzdanje da počnete planirati kako ćete provesti jesen.

Možda ste cijelo ljeto proveli na poslu i želite romantični bijeg samo za vas dvoje. Oboje to zaslužujete, ali ne samo to: možete si to i priuštiti jer rujan je isplativ mjesec za one rođene u znaku Riba. Oboje vas očekuju putovanja i avanture.