3 znaka kojima retrogradni Merkur nosi novac: Lova stiže sama, a njima će se napokon riješiti težak financijski problem

Provjerite jeste li među sretnicima kojima omraženi retrogradni Merkur donosi novac.

Shutterstock

Retrogradni Merkur najčešće je sinonim za nešto loše, ogovaranja, slomove, ostavke, svađe... No, nisu svi na udaru ovog ozloglašenog planeta.

Ima i sretnika koji će doslovno 'osvanuti' nakon što krene retrogradni Merkur. Podsjetimo, pod utjecajem ovog planeta bit ćemo od 2. do 24. travnja, a u nastavku pogledajte je li vaš horoskopski znak među onima koje čeka mjesec iz snova, barem kada su financije u pitanju.

Djevica

Nemojte žuriti s donošenjem odluka! Horoskop savjetuje da je tijekom retrogradnog Merkura najbolje malo usporiti. No, i takav 'prekid' urodit će plodom! Koristite svoje vrijeme mudro. Napravite planove za blisku budućnost i pripremite se za njihovu realizaciju krajem mjeseca.

Shutterstock 

Promjene u financijama moguće su samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Odredite prioritete i suzdržite se od impulzivnih kupnji do kraja razdoblja retrogradnog Merkura.

Bik

Pripremite se za težak mjesec! Nadolazeći Mlad Mjesec u Ovnu utjecat će na vašu 9. kuću životnih vrijednosti i prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni na unutarnje, duhovne promjene.

Shutterstock 

Već 21. travnja u vašem horoskopskom znaku susreću se Jupiter, planet ekspanzije i Uran, planet promjene i tehnologije i čine konjunkciju. Problem koji vas je dugo držao u neizvjesnosti, pa tako i na financijskom planu, riješit ćete na najbolji način za vas.

Zatim obratite pozornost na 29. travnja jer vaš vladajući planet Venera prelazi u vaš znak. To znači da će vam sve ići glatko!

U travnju 2024. možete promijeniti svoj pristup poslu, preispitati svoje vrijednosti i odnos prema profesiji.

Ribe

Razdoblje retrogradnog Merkura u travnju 2024. donijet će velike promjene na polju financija. Osjećat ćete se samopouzdanije, a ljudi oko vas obraćat će pažnju na vas, a posebno nadređeni.

Shutterstock 

Početkom mjeseca naglo ćete promijeniti pristup poslu. Ne bojte se promjena, jer zahvaljujući njima financijski uspjeh je bliže nego što ste mislili. Izvrstan mjesec za ulaganje u privatni posao, može vam se višestruko isplatiti.