Horoskop za 22. svibnja: Djevica će obnoviti romansu iz prošlosti, ovom znaku stiže prilika za unosan posao

Provjerite svoj dnevni horoskop za 22. svibnja 2024. godine.

Shutterstock

Ovan

Posao: Pred Ovnovima je uspješan i aktivan dan, bez obzira radi li se o dovršavanju ranije preuzetih obaveza ili ćete se odlučiti na novu inicijativu.
Ljubav: Vrlo pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje pratit će vas na polju ljubavi tijekom današnjeg dana, posebno kada je u pitanju šarmiranje i osvajanje novih simpatija.
Zdravlje: Mogući problemi s probavom.

Bik

Posao: Neka vrsta reorganizacije će biti pred Bikovima tijekom današnjeg dana, ali uz malo truda sve će se postići.
Ljubav: Eventualne nesuglasice s voljenom osobom najbolje ćete riješiti težnjom za kompromisnim rješenjem, umjesto tvrdoglavošću po svaku cijenu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Morate biti strpljivi koliko god je to moguće jer stvari neće ići kako očekujete. Nadređeni danas znaju biti puno zahtjevniji nego inače.
Ljubav: Imat ćete vrlo realne izglede da svoje želje ostvarite s velikim uspjehom, ako budete uporni.
Zdravlje: Psihofizički umor.

Shutterstock 

Rak

Posao: Već imate dosta zaostalih obveza, a puno toga će se morati završiti, srediti u papirologiji prije nego što se može finalizirati. Samo budite uporni i sve će se uspješno realizirati.
Ljubav: Možete započeti zanimljivu komunikaciju putem društvenih mreža i uživat ćete u razgovoru s ovom osobom.
Zdravlje: I dalje vrijedi upozorenje na moguće vrtoglavice, pad šećera, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vaša visoka razina samopouzdanja bit će od presudne važnosti za prevladavanje nekih kompliciranih profesionalnih situacija, posebice s osobama sličnih predispozicija. Hrabro naprijed.
Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas prosječan dan bez naznaka nekih spektakularnih događaja, što u suštini ne znači ništa loše.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Djevica

Posao: Pred Djevicama je vrlo dobar dan za profesionalno poduzetništvo i preuzimanje inicijative na poslovnom planu. Moguć je i novi poslovni dogovor.
Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi biti posebno izraženi danas, pa nije isključeno ugodno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi. 
Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Shutterstock 

Vaga

Posao: Tipične predstavnike ovog sazviježđa očekuje dan sličan prethodnom. Obaveza neće izostati, ali možete računati na pomoć nekog od bliskih suradnika.
Ljubav: Slobodne Vage, moguće je aktiviranje neke priče iz prošlosti, ali na kratko. Ako je vama u interesu, zašto ne.
Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta.

Škorpion

Posao: Možda ćete dobiti zanimljiv prijedlog od nekoga tko bi želio s vama surađivati ​​i pokrenuti privatni posao.
Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom polju je opuštena i spremni ste na sve vrste strastvenih akcija. Nemojte samo pretjerivati.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Iako će povremeno biti naporan, bit ćete sve ponosniji na sebe i svoje rezultate. Budite uporni.
Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih dragih ljudi bit će malo ovog dana. No, od ozbiljnijih priča nema ništa.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Jarce očekuje izvrstan radni dan, pogotovo ako su spremni hrabro se istaknuti i preuzeti inicijativu za nove poslovne projekte. Očekujte veliku pokretačku energiju koja vas tjera dva koraka naprijed.
Ljubav: Na krilima pozitivnog raspoloženja možete učiniti mnogo toga lijepog na ljubavnom planu. Budite aktivni, organizirajte izlazak ili se okupite s prijateljima i uživajte.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodenjak

Posao: Danas ćete biti opterećeni poslom i obavezama, nerviranjem, zahtjevnim osobama s kojima morate komunicirati. S druge strane, imate puno zaostataka koje morate obaviti, ali oni vam nisu prioritet, a trebali bi biti.
Ljubav: Prateći splet okolnosti tijekom današnjeg dana uglavnom će ići na ruku vašim težnjama na polju ljubavnih odnosa. 
Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

Riba

Posao: Više-manje sve bi trebalo biti pod kontrolom kod Riba na poslovnom planu, s minimalnim izgledima da bilo što ozbiljno poremeti bilo što.
Ljubav: Ovaj dan vam donosi dobre šanse za kontakt s nekim tko bi vam mogao biti zanimljiv i inspirativan. 
Zdravlje: Čuvajte se virusnih, bakterijskih infekcija.