Jednog sretnika prati anđeoski broj, sve će mu se ostvariti: Sretni brojevi za sve znakove horoskopa u 2024. godini

Provjerite koji će broj biti posebno sretan za vaš horoskopski znak do kraja 2024. godine.

Shutterstock

Astrolozi su izračunali koji će broj kojem horoskopskom znaku donositi najveću sreću do kraja 2024. godine.

Ovan - broj devet

Shutterstock 

U 2024. usmjerite svoju energiju i prigrlite snagu broja devet kako biste ostvarili ono o čemu ste dugo sanjali. Pokušajte biti iskreni u svojim potezima kako vam sreća ne bi okrenula leđa.

Bik - broj šest

Shutterstock 

Prirodno ste stabilni i postojani, a u 2024. sreća vam dolazi preko uravnoteženog i skladnog broja šest. Iskoristite 2024. za postizanje financijske stabilnosti i emocionalnog blagostanja.

Blizanci - broj pet

Shutterstock 

Prilagodljivi ste i znatiželjni. U 2024. prihvatite promjene, tražite nova iskustva i dopustite da vas energija broja pet odvede do novih uzbudljivih spoznaja.

Rak - broj dva

Shutterstock 

Usredotočite se na partnerstva, odnose i harmoniju kako biste uživali u prosperitetu koji vam dolazi kroz energiju broja dva. Nemojte si dopustiti da odustanete ako nešto ne uspije prvi put – sigurno hoće drugi put.

Lav - broj jedan

Shutterstock 

Vi ste rođeni vođa, a 2024. bit će vaša godina kada konačno prigrlite vještine vođenja i preuzmete kontrolu nad svakim segmentom života. Neka vas energija jedinice vodi do uspjeha koji zaslužujete.

Djevica - broj tri

Shutterstock 

U 2024. obratite pozornost na komunikaciju, kreativnost i samoizražavanje kako biste privukli prilike za osobni rast. Broj tri bit će vam izvrstan saveznik na tom putu.

Vaga - broj sedam

Shutterstock 

U 2024. sreća će vas pratiti kroz broj sedam. Tražit ćete unutarnju mudrost, vjerovati svojim instinktima i dopustiti mističnoj energiji koju nosi broj sedam da vas uvede u carstvo harmonije za kojom toliko čeznete.

Škorpion - broj osam

Shutterstock 

U godini koja će biti obilježena promjenama prihvatite energiju koju sa sobom nosi broj osam. Budite samouvjereni i gledajte kako se nakon vaše osobne transformacije mijenjaju i okolnosti u kojima se nalazite.

Strijelac - broj četiri

Shutterstock 

Sreća vam dolazi kroz poteze koji vam do sada nisu bili svojstveni. Htjet ćete se skrasiti, usmjeriti svoj avanturistički duh i postaviti temelje za miran i stabilan život. U tome će vam pomoći misticizam broja četiri.

Jarac - broj 10

Shutterstock 

Ciljajte visoko i zanemarite one koji vam pokušavaju slomiti krila – energija broja deset dat će vam snagu potrebnu da svoje snove pretvorite u stvarnost. Sljedeća 2024. bit će godina vašeg najvećeg profesionalnog uspjeha.

Vodenjak - broj 11

Shutterstock 

Prihvatite vizionarsku energiju broja 11, za koji se također vjeruje da je anđeoski broj. Oslonite se na svoju intuiciju, istražite nove ideje i dopustite da vas energija broja 11 odvede do revolucionarnih otkrića. Možda nećete spasiti svijet, ali sebe sigurno hoćete.

Ribe - broj 22

Shutterstock 

Uronite u svijet mašte, slijedite svoje snove i dopustite da vam energija broja 22 pokaže kolika je moć vjere. U 2024. proširit ćete svoje duhovno znanje i shvatiti što vam je zaista važno u životu.