Pun Mjesec 21. srpnja uzdrmat će sve znakove: Oni će riješiti ključna životna pitanja, njih čeka ostvarenje sna

Uskoro će nam stići i pun Mjesec koji će 'sjesti na rub' Jarca, a zatim će samo nekoliko sati kasnije prijeći u Vodenjaka.

Shutterstock

Pun Mjesec krajem srpnja mnogim znakovima donosi velike promjene, a pojedinci će rješavati ključna životna pitanja.

Evo što čeka svih 12 znakova Zodijaka:

Ovan

Ovan u usponu doživjet će ovaj puni Mjesec u svojoj 10. kući, koja upravlja njihovom karijerom i javnom slikom. Napetost uzrokovana balansiranjem osobnog života i karijere može ih dovesti do pucanja ili borba za moć u njihovoj karijeri može dosegnuti prekretnicu u kojoj se osjećaju prisiljeni poduzeti akciju i zatvoriti krug. Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u svojoj 12. kući sugeriraju da njihova podsvijest postaje opterećujuća i zahtjeva raspakiranje.

Shutterstock 

Oni mogu otkriti da njihovi strahovi postaju neodoljivi, potičući potrebu za introspekcijom. S konjunkcijom Urana i Algola u njihovoj kući novca i resursa, mogli bi se suočiti i s financijskim nedaćama koje pojačavaju njihov intenzitet. Merkurov položaj u 5. kući sugerira da bi stvari vezane uz ljubav, hobije i djecu mogle biti pogođene ovim financijskim izazovima.

Bik

Bikovi u izlasku doživljavaju ovaj puni Mjesec u svojoj 9. kući, koja vlada visokim obrazovanjem, religijom, vjerom i putovanjima u inozemstvo. Možda su planirali novu priliku za obrazovanje ili putovanje, ali to može biti odgođeno ili se neće odvijati prema očekivanjima.

Shutterstock 

Izazovi od strane njihove braće i sestara ili bliskih krugova mogu dovesti do nesporazuma. S Uranom u 1. kući, u ovom razdoblju trebaju pripaziti na svoje zdravlje. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 11. kući omogućit će provjeru stvarnosti u pogledu njihovih društvenih krugova i budućih ciljeva.

Blizanci

Pun Mjesec se pojavljuje u 8. kući Blizanaca, koja upravlja krizama, zajedničkim resursima, misterijama i zagrobnim životom. Oni mogu osjećati da gube kontrolu nad aspektima svojih života i možda su nedavno doživjeli gubitke; međutim, Plutonov utjecaj može pomoći u transformaciji ovih okolnosti.

Shutterstock 

S Uranom u 12. kući, ascendent Blizanaca trebao bi biti oprezan kada su u pitanju potencijalne nezgode ili neočekivani događaji. Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u vašoj 10. kući, koji utječu na karijeru i sliku u javnosti, sugeriraju razdoblje preispitivanja. Svaka idealizacija u ovim područjima sada će biti suočena sa stvarnošću, što će potaknuti nužnu ponovnu procjenu.

Rak

Rak u usponu doživljava ovaj puni Mjesec u njihovoj 7. kući, koja vlada partnerstvima i ugovorima. Ako su u braku ili ozbiljnoj vezi, mogu biti svjedoci da napetosti koje su se gomilale zadnjih 6 mjeseci dolaze do vrhunca, što može utjecati na njihov ego zbog određenih ponašanja partnera.

Shutterstock 

Međutim, ovo bi razdoblje moglo značiti transformativnu fazu u njihovoj vezi. Uran u njihovoj 11. kući, u konjunkciji s fiksnom zvijezdom Algolom, upozorava ih na nagle promjene u njihovom društvenom krugu. U tom razdoblju mogu se susresti s neočekivanim aspektima ljudi kojima su okruženi. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 9. kući, koja se bavi putovanjima na velike udaljenosti, religijom, visokim obrazovanjem i osobnim uvjerenjima, sugerira potrebu za provjerom stvarnosti u ovim područjima njihovih života i potiče ih da poduzmu praktične korake ako žele ishod.

Lav

Lav u izlasku ima pun Mjesec u njihovoj 6. kući, koja vlada svakodnevnim navikama, radnom okolinom, kućnim ljubimcima i zdravstvenim problemima. Nedavni pokušaji možda su ih gurnuli izvan njihovih granica, potencijalno kratkog spoja otprilike u to vrijeme. Moraju dati prednost odmoru i ostaviti si vremena da se potpuno opuste kako bi izbjegli zdravstvene probleme.

Shutterstock 

Osim toga, doživjet će konjunkciju Urana i Algola u svojoj 10. kući, što se odnosi na sliku u javnosti i karijeru. Ovakvo poravnanje sugerira da bi mogli naići na neugodna iznenađenja u tim područjima. Njihova usredotočenost na svoj imidž i identitet može dovesti do nelagode, osobito ako postoje izazovi reputacije kojima se moraju suočiti.

Djevica

Ascendenti Djevice doživljavaju pun Mjesec u svojoj 5. kući, koja vlada inspiracijom, djecom, ljubavlju, hobijima i kreativnošću. Oni mogu osjetiti intenzivne emocije u tim područjima, koje se mogu pozitivno kanalizirati u kreativne potrage. Preporučuje se da tu energiju oslobode u danima koji prethode punom Mjesecu.

Shutterstock 

Retrogradni Saturn i Neptun bit će u njihovoj 7. kući, ohrabrujući Djevicu u usponu da vidi svoje brakove i partnerstva onakvima kakvi jesu, a ne kroz ružičaste naočale. U međuvremenu, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 9. kući savjetuje oprez u pogledu putovanja na velike udaljenosti i potencijalnih incidenata na društvenim mrežama.

Vaga

Puni Mjesec dogodit će se u 4. kući podznaka Vaga, koja predstavlja dom, obitelj i unutarnju sigurnost. Kao kutna kuća, Vaga u usponu je među onima na koje ovaj puni Mjesec najintenzivnije utječe. Njihov osjećaj stabilnosti i temelja može biti doveden u pitanje, zbog čega se osjećaju neuravnoteženim.

Shutterstock 

Plutonov utjecaj sugerira da su transformacija kuće u kamen temeljac njihova života poremetila je njihov osjećaj ugode. Morat će redefinirati što im donosi utjehu nakon ovog emocionalnog nemira. Osim toga, Uran u konjunkciji s Algolom u njihovoj 8. kući - povezanoj s rođenjem, smrću, transformacijom, krizama i zajedničkim resursima - dodaje dodatnu složenost. Mogu se susresti s nepredviđenim okolnostima koje uzrokuju neugodnosti tijekom ovog razdoblja.

Škorpion

Pun Mjesec će se pojaviti u 3. kući Škorpiona, bit će kratkih putovanja, komunikacije i mentalnog prostora. Mogu se osjećati frustrirani i preplavljeni svojim mislima, boreći se pronaći zdrav odušak za svoje osjećaje. Upamtite, 3. kvadrat je odličan za pisanje; iskoristite ovu energiju punog mjeseca za bilježenje i organiziranje svojih misli.

Shutterstock 

Ova praksa bi potencijalno mogla razjasniti obrasce koji se ponavljaju, pomažući u njihovom razbijanju transformativnim utjecajem Plutona u istoj kući. Za Škorpione, poznate po svojoj postojanosti, ovaj bi događaj mogao izazvati značajnu promjenu u načinu razmišljanja. Osim toga, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 7. kući nagovještava potencijalne nedaće u partnerstvu, što može utjecati i na njihov ugled u javnosti.

Strijelac

Pun Mjesec se pojavljuje u 2. kući rastućeg Strijelca, koja upravlja novcem i resursima. Mogu se osjećati frustrirani izazovima u ovom području, što može dovesti do transformativnog proboja. Konjunkcija Urana i Algola dogodit će se u njihovoj 6. kući, utječući na dnevne navike, radnu okolinu, kućne ljubimce i zdravstvene probleme.

Shutterstock 

Neočekivani i nesretni događaji mogu poremetiti ovo područje njihova života. Dodatno, retrogradni Saturn i Neptun pojavljuju se u 4. kući, što se odnosi na dom, obitelj i sigurnost. Ovo će razdoblje izazvati nerealna očekivanja i lažne osjećaje sigurnosti, zahtijevajući od njih da se suoče s istinom o osnovama svojih života.

Jarac

Jarci u usponu doživjet će pun Mjesec u svojoj 1. kući, koja upravlja identitetom, izgledom i osobnim prostorom; tako će duboko osjetiti njegov utjecaj. Mogu osjetiti sukobe s onima oko sebe i osjećati se preopterećeno svime. Njihove reakcije mogu biti intenzivne i eksplozivne. Preporuča se da tu energiju otpuštaju mirno i možda izbjegavaju gužve u okruženju.

Shutterstock 

Osim toga, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 5. kući — vezana uz inspiraciju, djecu, ljubav, hobije i kreativnost — sugerira potencijalne nesretne događaje koji bi mogli privremeno umanjiti njihovu radost u životu.

Nadalje, retrogradni Neptun i Saturn u njihovoj 3. kući, povezani s mentalnom aktivnošću, braćom i sestrama i kratkim putovanjima, potiču ih da se uključe u realistično razmišljanje umjesto da se drže idealizma.

Vodenjak

Vodenjaci u usponu ovaj puni Mjesec doživljavaju u svojoj 12. kući, što može jako opteretiti njihovu podsvijest. Možda se u posljednje vrijeme bore s problemima spavanja, noćnim morama ili povećanom tjeskobom i napadima panike. Za njih je važno riješiti svoje strahove i osloboditi se suspregnutih emocija u ovom razdoblju, a Pluton nudi transformativnu podršku.

Shutterstock 

Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u svojoj 2. kući naglašavaju potrebu za praktičnim mjerama u pogledu svojih financija i materijalnih resursa.

Ribe

Ribe u usponu doživljavaju ovaj puni Mjesec u njihovoj 11. kući, koja vlada društvenim krugovima, prednostima u karijeri, budućim težnjama i umrežavanjem. Oni mogu biti podložni spoznajama o društvenim krugovima s kojima se žele uskladiti ili udaljenosti između njihove trenutne situacije i njihovih težnji. To može dovesti do osjećaja frustracije i hitnosti. Plutonov utjecaj potiče transformaciju u tim područjima.

Shutterstock 

Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 1. kući potiču Ribe u usponu da introspektiraju svoj identitet i postupke s dozom realnosti. Ova introspekcija može biti izazovna, jer uključuje realno gledanje na sebe, bez pretjerano suosjećajnih pogleda, prenosi Stil.