Svemir ih stavlja na test: Pomrčina 18. rujna zauvijek će promijeniti život ovih 5 znakova

Ovo je 5 znakova kojima će se životi zauvijek promijeniti tijekom pomrčine 18. rujna 2024.

Shutterstock

Počinje nova era - os karmičkih čvorova počinje se polako pomicati od linije Ovan-Vaga prema Ribama-Djevici, iako će se tamo tehnički preseliti tek u siječnju 2025. godine.

Međutim, pomrčina Mjeseca 18. rujna 2024. u Ribama bit će fantastično snažna zbog uključivanja Neptuna i Saturna, koji će staviti snažan naglasak na odnose, iskustva i duboke emocionalne veze. Prošlost i budućnost kao da se stapaju, ali u znaku Riba Mjesec je prilično pasivan i snaga svake osobe bit će u sposobnosti kontroliranja osjećaja.

Pomrčina u Ribama je test svemira: povezan sa sposobnošću razumijevanja i kontrole vašeg nesvjesnog. Stare veze ili karmički zadaci koji su trajali gotovo cijeli život mogu isplivati ​​na površinu. Očekujte mistična otkrića i jezive snove.

Na koga će najviše utjecati pomrčina u znaku Riba 18. rujna?

Blizanci

Dogodit će se važan događaj u sektoru vaše karijere i statusa - može se promijeniti vaš menadžer ili vaša pozicija. Promjene također mogu utjecati na vaš odjel ili organizaciju – mogu se nametnuti neke posebne, specijalizirane odgovornosti.

Shutterstock 

Sve u svemu, ova pomrčina u Ribama otvara cijeli dvogodišnji ciklus povezan s promjenom vaše karijere i smjera vašeg života; neminovno će se početi mijenjati od siječnja 2025., a 18. rujna osjećat ćete se prilično emotivno. Za oženjene Ribe može započeti razdoblje brakorazvodne parnice.

Djevica

Pomrčina se događa u vašem partnerskom sektoru, pa ćete uskoro vidjeti kraj važnog ciklusa u vašim odnosima. Primjerice, vaš će se partner odlučiti razvesti ili ćete se vas dvoje preseliti i tražiti neke nove i potpuno drugačije mogućnosti razvoja.

Shutterstock 

Pomrčina će biti osjetljiva – dotaknut će one strune duše koje su zaslužne za vaše samopouzdanje. Na partneru ćete morati vidjeti ono što već neko vrijeme skrivaju vaše ružičaste naočale. Možda će netko saznati za izdaju ili će, u najboljem slučaju, vaš partner proći kroz krizu, odmaknuti se od vas i potpuno se posvetiti poslu.

Strijelac

Pomrčina 18. rujna odvija se u vašem sektoru nekretnina i obitelji - mogli biste se odlučiti preseliti, kupiti ili prodati kuću. Također, mnogim Strijelcima zbog tranzita Jupitera u sektoru odnosa može se dogoditi važan događaj na ljubavnom planu – primjerice, vi i vaš partner odlučite se na zajednički život.

Shutterstock 

Promjena može potrajati dugo jer se pomrčina događa tijekom retrogradnog razdoblja i Saturna i Neptuna - ne žurite. Do studenog će se situacija razjasniti, a možda će i preostali dokumenti biti potpisani.

Jarac

Do pomrčine dolazi kada se vaš vladar Saturn uplete u sektor rodbine i putovanja, zbog čega možete odlučiti promijeniti mjesto stanovanja ili važan događaj u krugu obitelji.

Shutterstock 

Na sam dan pomrčine vjerojatno ćete poštom dobiti važno pismo ili pozivnicu u kojoj se može govoriti o nekim dugovima ili poslovima oko dokumenata. Također, problem koji traje od 10. ožujka, a vezan uz ishođenje dokumenata može biti riješen za vas.

Riba

U vašem je znaku pomrčina – završavate važno razdoblje u životu, ali ono će vas staviti u središte pozornosti, a možda će vas preplaviti jake emocije. Na primjer, obiteljska situacija natjerat će vas na čvrstu odluku, možda ćete morati preuzeti ozbiljne i velike obveze.

Shutterstock 

Saturn uvijek donosi osjećaj opterećenja, no to često može biti posljedica važnog položaja ili vrlo odgovornog statusa. Zdravstveni pregled također će vam vjerojatno otvoriti oči za neke dentalne, koštane, imunološke ili krvne probleme. Budite oprezni i obavite sve pretrage obavite prema preporukama liječnika – za njih je zaslužna kombinacija Saturna i Neptuna u vrijeme pomrčine u vašem znaku, prenosi Glossy.