Koga čeka val novca, a koga ocean romantike? Vikend horoskop za svaki znak od 30. kolovoza do 1. rujna

Provjerite što vam zvijezde spremaju ovog vikenda, od 30. kolovoza do 1. rujna.

Shutterstock

Bliži se dugo očekivani vikend, a zvijezde su za svaki horoskopski znak pripremile svoja iznenađenja. Netko će doživjeti val romantike, netko financijski uspjeh, a netko bi trebao biti oprezniji u svojim odlukama.

Ovan

Ovnovi će imati naporan i aktivan vikend. Bit ćete puni energije i spremni za osvajanje novih visina. Nemojte se bojati isprobati nešto novo i drugačije. Mogući su ugodni susreti s prijateljima i rodbinom.

Bik

Za Bikove će vikend biti miran i odmjeren. Posvetite vrijeme sebi i svojim najdražima. Odlično vrijeme za obavljanje kućanskih poslova ili jednostavno opuštanje u ugodnom okruženju. Ugodna iznenađenja vaše druge polovice nisu isključena.

Blizanci

Blizanci bi trebali biti spremni na neočekivane obrate događaja. Vikend može donijeti i dobre i ne tako dobre vijesti. Najvažnije je ostati miran i ne donositi ishitrene odluke. Vjerujte svojoj intuiciji i sve će biti u redu.

Shutterstock 

Rak

Rakove očekuje romantičan vikend. Ako imate nekoga posebnog u životu, provedite vrijeme zajedno uživajući u međusobnom društvu. Slobodni Rakovi trebali bi biti otvoreni za nova poznanstva, možda sretnete nekoga tko vam je sudbinski predodređen.

Lav

Lavovi će doslovno uroniti u ocean romantike i strasti. Vaš šarm i karizma bit će u najboljem izdanju i privući mnoge udvarače. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu i učiniti prve korake prema svojoj sreći. Vikend koji je pred vama pamtit ćete još dugo!

Djevica

Djevice bi vikende trebale posvetiti radu na sebi i svojim projektima. Bit ćete puni ideja i inspiracije koje će vam pomoći da dosegnete nove visine. Ne zaboravite odvojiti vrijeme za odmor i opuštanje kako biste povratili snagu

Shutterstock 

Vaga

Vagu očekuje ugodno financijsko iznenađenje. Možete dobiti neočekivani prihod ili unosnu ponudu. Ne propustite priliku poboljšati svoju financijsku situaciju. U isto vrijeme, ne zaboravite na razboritost i ne bacajte novac.

Škorpion

Vikend će Škorpionima donijeti nova poznanstva i zanimljive susrete. Budite otvoreni za komunikaciju i možete stvoriti ne samo prijatelje, već i korisne veze. Moguće je da će se neka od poznanstava razviti u nešto više.

Strijelac

Strijelci bi trebali biti oprezniji u svojim izjavama i postupcima. Postoji rizik od uvrede voljenih ili svađe s prijateljima. Pazite na riječi i pokušajte biti taktičniji i puni razumijevanja. Ujedno, vikendi su povoljni za samorazvoj i stjecanje novih znanja.

Shutterstock 

Jarac

Jarci se vesele mirnom vikendu. Provedite vrijeme sa svojom obitelji ili se bavite svojim omiljenim hobijem. To će vam pomoći da pobjegnete od gužve i vreve i vratite duševni mir. Moguća su ugodna iznenađenja od voljenih osoba.

Vodenjak

Za Vodenjaka će vikend donijeti puno svijetlih emocija i dojmova. Očekuju vas zanimljiva putovanja, susreti s prijateljima i uzbudljivi događaji. Ne sjedite kod kuće, krenite u avanturu! Mogući su i uspješni splet okolnosti u financijskom sektoru.

Ribe

Ribe bi vikende trebale posvetiti odmoru i opuštanju. Provedite vrijeme u prirodi, meditirajte ili se jednostavno sklupčajte u krevetu uz svoju omiljenu knjigu. To će vam pomoći da povratite snagu i pronađete duhovni sklad. Moguća su ugodna iznenađenja od voljene osobe, piše Glossy.