Pomrčina 18. rujna ovim će znakovima preokrenuti živote: Najgore će proći pripadnici ovog znaka, prijeti im čak i otkaz

Događaj će imati prilično fundamentalan utjecaj na nekoliko znakova.

Shutterstock

18.9. događa se pomrčina mjeseca koja će donijeti velike životne prekretnice, naročito u karijeri i statusu. U danima od 18. do 19.9. Neptun i Saturn u Ribama, pod utjecajem pomrčine, mogu učiniti naše osjećaje toliko intenzivnim da se to može usporediti samo sa snagom tsunamija. No to je individualno za svaku osobu, a ovih pet znakova bit će najizloženiji promjenama.

Riba

Shutterstock 

Ribe će osjetiti najjači utjecaj pomrčine, s obzirom na to da se događa u vašem znaku Sunca i odgovorna je za manifestaciju, realizaciju, zdravlje i općenito svijet u kojem se nalazite. Vjerojatno ćete se 18. rujna naći u centru pažnje, a ona može biti raznolika. Na primjer, to može biti razgovor za posao, liječnički pregled, kao i javni istup i ozbiljan događaj u vezi. Osim toga, vaš se status također može promijeniti, primjerice zbog preseljenja ili novog državljanstva ili zbog dobivanja druge pozicije.

Djevica

Shutterstock 

Događaj će imati prilično fundamentalan utjecaj na vaš znak, a pomrčina će se odviti u sektoru odnosa i partnerstva. Na primjer, možda ćete nekoga upoznati, početi izlaziti ili sklopili novi ugovor o poslu.

Blizanci

Shutterstock 

Pomrčina 18.9. događa se na najvišoj točki horoskopa Blizanaca - u sektoru autoriteta, moći, statusa i nadređenih. Vjerojatno ćete ovog dana imati sastanak s nekim na poslu, možda će se donijeti odluka o vašem imenovanju na radnom mjestu ili ćete potpisati otkaz. Što se tiče statusa, tijekom pomrčine može se jasno definirati vaša nova titula, koja može imati različite varijacije. Na primjer, možete se vjenčati, postati majka/otac, razvesti se, dobiti ozbiljnu titulu.

Ovan

Shutterstock 

Možda će vam se javiti šef s kojim ste prije radili ili osoba iz inozemstva, a upravo njezino sudjelovanje u vašem životu može u konačnici donijeti dramatične promjene u vašem profesionalnom razvoju. Saturn vam može 'skinuti' ružičaste naočale i počet ćete primjećivati stvari koje ranije niste.

Lav

Shutterstock 

Dogodit će se promjene u radnom rasporedu Lavova, rutini i timu. Vjerojatno ćete imati promjene 18. rujna, ali zapravo idete prema njima od 10.3.2024. Sjetite se što vam se dogodilo u životu u prvom mjesecu proljeća - sada se situacija bliži kraju. Moguće je da će pomrčina donijeti osjećaj krize, ali s druge strane, vaša intuicija će vrlo snažno proraditi pa su u vrijeme pomrčine moguće čak i mistične okolnosti, piše Atma.