Horoskop za 28. rujna: Vagi stiže telefonski poziv koji će sve promijeniti, ovom znaku moguć je porast zarade

Provjerite svoj dnevni horoskop za 28. rujna 2024. godine.

Shutterstock

Ovan

Posao: Ovnovima bi ove subote naglasak trebao biti na odmoru i rekreaciji. Također se možete aktivirati oko nekog hobija.
Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlaske, moguća su i dalje vrlo intrigantna poznanstva, ona koja ostavljaju snažan dojam.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost, po mogućnosti plivanje.

Bik

Posao: Većina Bikova danas može biti vrlo nervozna, posebice izbjegavajte impulzivnu kupnju jer vam financijski ovih dana ne ide dobro.
Ljubav: Bilo bi lijepo da što manje napetosti i nervoze prenesete na druge sfere života, posebno kada su ljubavni odnosi u pitanju.
Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

Blizanci

Posao: Evo još jednog dana da do izražaja dođe jedan od vaših najtipičnijih aduta – komunikacija. Danas možete sklopiti neočekivano povoljne poslovne dogovore.
Ljubav: Dodatni angažman na ljubavnom planu mogao bi vam se isplatiti, prvenstveno zbog raščišćavanja nesuglasica sa voljenom osobom.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Shutterstock 

Rak

Posao: Opušteni, na Rakovima je da svoje planirane obaveze završe na vrijeme. Mogu se aktivirati i neke suradnje koje su iz raznih razloga bile u zastoju.
Ljubav: Vaš interes će imati presudan utjecaj, bilo bi dobro da ozbiljno shvatite signale koji vam dolaze od potencijalnih simpatija, sigurno će biti onih vrijednih.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Za očekivati ​​je formaliziranje nekih dogovora vezanih uz vaš budući profesionalni angažman. Sve vezano uz inozemstvo može biti aktualno.
Ljubav: U nekima od vas još uvijek tinja nervoza i u tim trenucima pazite da ne poremetite previše odnos s osobom do koje vam je stalo.
Zdravlje: Vodite računa o svom kardiovaskularnom sustavu.

Djevica

Posao: Uglavnom, ne biste trebali imati problema završiti sve kako ste planirali, samo se nemojte opterećivati ​​dodatnim obvezama.
Ljubav: Ovaj tjedan najavljuje barem jednu kompliciranu i napetu situaciju u sferi vaših partnerskih odnosa. Pokušajte to nekako kontrolirati. 
Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Shutterstock 

Vaga

Posao: Evo dobre prilike za lijep odmor od obaveza. Međutim, iz sna bi vas mogao trgnuti važan telefonski poziv.
Ljubav: Nije loš dan za ljubavne akcije, iako bi bilo dobro prethodno napraviti dobar plan i ne žuriti previše.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Većina Škorpiona danas bi trebala biti prilično opuštena, te s lakoćom i bez napetosti obavljati svoje obveze. Vodite računa o svojim financijama.
Ljubav: Moguće je novo poznanstvo. Držite se opuštenog razgovora, ne skačite na prvu loptu.
Zdravlje: Svaki vid opuštanja će vam prijati.

Strijelac

Posao: U danu prvenstveno namijenjenom opuštenijem tempu, tipični Strijelci mogli bi imati manjih tehničkih poteškoća u dovršavanju svega što su planirali.
Ljubav: Što se potencijalnih ljubavnih događaja tiče, inicijativa je danas vaša. Izađite, družite se, ništa se neće dogoditi samo od sebe.
Zdravlje: Mogući problemi s kralježnicom, gornjim dijelom leđa.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Pred vama je povoljno poslovno razdoblje pa se očekuje da će i ovaj dan proteći u prilično dobrom, poletnom raspoloženju.
Ljubav: Potrudite se da vam ovaj dan ne pokvare ljubavni događaji sa nerealnim očekivanjima, a potom i velikim razočarenjima. .
Zdravlje: Povećajte unos vitamina.

Vodenjak

Posao: Iako vam mnoge stvari danas idu na ruku, budite spremni malo se boriti za svoje stavove, te se tako nametnuti poslovnom okruženju. Povoljno je razdoblje za financijske transakcije, moguć je porast zarade.
Ljubav: Možete se lijepo provesti zajedno, uživati ​​u lijepim stvarima, a usput razgovarati o mnogim stvarima koje su do sada bile problem ili kamen spoticanja u vašoj vezi.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ova subota nije baš najpovoljnija za previše angažiranja, obavite potrebne poslove, kojih će biti na pretek, i pokušajte pronaći barem malo vremena za sebe.
Ljubav: Dan je povoljan za druženje, izlaske i uživanje u dobrom raspoloženju. Iskoristite to kako biste se opustili.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.