Stiže obilje novca i ljubavne čarolije: 3 znaka kojima retrogradni Jupiter donosi sreću i životne preokrete

Počelo je retrogradno kretanje Jupitera, planeta obilja i prosperiteta, koje će trajati do kraja godine, a ovim će znakovima najviše pogodovati.

Shutterstock

Službeno je započelo retrogradno kretanje Jupitera, planeta obilja, prosperiteta i duhovnog rasta, koje će trajati do kraja godine.

I dok retrogradno kretanje često izaziva osjećaj stagnacije, za neke znakove horoskopa to može biti razdoblje kada im se sreća osmjehne i život preokrene naglavačke u najboljem smislu riječi.

Ovo su tri horoskopska znaka koji će imati najviše koristi od retrogradnog Jupitera!

1. Blizanci

Blizanci, pripremite se za razdoblje izuzetne sreće i unutarnjeg mira. Retrogradni Jupiter donosi vam mudrost i sposobnost da svoje želje sagledate iz novog kuta.

Shutterstock 

Mnogi će Blizanci u ovom razdoblju pronaći unutarnju snagu i inspiraciju koja će ih usmjeriti prema velikim životnim promjenama.

Poslovne prilike koje su vam prije bile nedostižne sada će se otvoriti i dati vam priliku za napredovanje. Očekujte ne samo financijski napredak nego i duboko zadovoljstvo u osobnom životu – bilo kroz nova prijateljstva ili kroz skladnije odnose s obitelji.

2. Strijelac

Za Strijelce retrogradni Jupiter znači povratak izgubljenim snovima i novim prilikama. Jupiter je vaš vladajući planet pa retrogradno kretanje u vašem životu donosi pozitivne promjene i razne avanture.

Shutterstock 

Strijelci će osjećati pojačanu želju za istraživanjem svijeta, ali i suočavanjem s prošlošću. U ovom razdoblju neki će pronaći pravu ljubav ili obnoviti strasti u postojećim vezama.

Na poslu, retrogradni Jupiter omogućit će vam da maksimalno iskoristite prilike koje vam se ukažu, a ulaganja koja napravite sada mogu vam se dobro isplatiti u budućnosti.

3. Ribe

Ribe, retrogradni Jupiter potiče vas da se oslobodite ograničenja i otkrijete svoje skrivene talente. Jupiter otvara vrata za osobni razvoj i emocionalno iscjeljenje, što vam može donijeti unutarnji mir i nove spoznaje. Mnogi će osjetiti nalet inspiracije i kreativnosti koji će im pomoći da se upuste u nove projekte ili čak pronađu potpuno novu karijeru.

Shutterstock 

Na ljubavnom planu, ovo je razdoblje kad možete privući srodnu dušu ili poboljšati postojeći odnos. Pripremite se za nagle promjene koje će vam donijeti priliku za život pun radosti i ispunjenja vaših snova.

Uživajte u ovom razdoblju pozitivne energije i zapamtite – retrogradni Jupiter može vam pomoći da promijenite perspektivu i započnete novo, sretnije poglavlje u svom životu, piše Glossy