Najveći Supermjesec u godini najviše pogađa ljude rođene na ove datume: Evo kome nosi blagostanje i obilje, a kome kaos

U četvrtak, 17. listopada, na nebu će zasjati puni Mjesec u vatrenom Ovnu donosi napete dane, u kojima će biti sukoba, izljeva agresije i burnih emocija.

Shutterstock

U četvrtak, 17. listopada, na nebu će zasjati pun Mjesec u vatrenom Ovnu, najambicioznijem i najkompetitivnijem znaku Zodijaka, što znači da će energija cijelog ovog razdoblja, koje će trajati do 1. studenoga, biti donekle obojena neovisnošću, sebični potezi i namjere. Supermjesec u Ovnu donosi napete dane, u kojima će biti sukoba, izljeva agresije i burnih emocija.

Shutterstock 

Horoskop za vrijeme ovog punog Mjeseca u Ovnu, koji će biti najveći ove godine, pa se zbog toga naziva i Supermjesecom, najjače će osjetiti osobe rođene u sljedećim razdobljima bilo koje godine:

Od 10. do 19. siječnja (vrlo intenzivno)

Od 8. do 18. veljače (očekuje ih harmonično razdoblje)

Od 7. do 21. travnja (očekuje ih napeto razdoblje)

Od 10. do 21. lipnja (očekuje ih skladno, lijepo vrijeme)

Od 12. do 22. srpnja (očekuje ih napeto razdoblje)

Od 12. do 22. kolovoza (očekuje ih skladno, lijepo vrijeme)

Od 13. do 23. listopada (očekuje ih napeto razdoblje)

Od 11. do 21. prosinca (očekuje ih skladno, lijepo vrijeme)

Shutterstock 

Pun Mjesec u Ovnu ovog listopada prati aspekt retrogradnog Jupitera, što će malo ublažiti napete i intenzivne dane. Pun Mjesec donosi trenutke krize, preopterećenosti i stresa, kao i osjećaj psihičkog pritiska i intenzivne osobne transformacije. Ono što vam može pomoći da se nosite s tim emocijama jest slobodno izražavanje svojih talenata, sposobnosti i kreativnih ideja, odnosno pribjegavanje demonstraciji vlastite stručnosti. Retrogradni Jupiter bi ovdje mogao biti od pomoći jer donosi ponavljanje dobrih prilika koje ste već imali od kraja lipnja do početka listopada ove godine.

Naravno, ovo razdoblje donosi i dobre stvari, pa do 1. studenog možete računati na pomoć, podršku i pokroviteljstvo utjecajnih ljudi, stručnjaka, ljudi od autoriteta... Što se emocija tiče, u ljubavi postoje krajnosti, uključujući sklonost dramatiziranju i ljubomori, ali i pojačavanje romantičnih osjećaja. Čuvajte se ispada posesivnosti koji vrlo lako mogu dovesti do agresije i velike svađe, piše Žena.