3 znaka koji će do kraja siječnja plivati u lovi: Oni će doslovno naći novac na cesti, njima ide povišica i laka zarada

Ova tri horoskopska znaka imat će puno sreće s novcem i zaradom tijekom retrogradnog gibanja Jupitera.

Shutterstock

Ušli smo u fazu retrogradnog kretanja Jupitera, planteta obilja, prosperiteta i rasta. Jupiter će se retrogradno kretati do veljače 2025. godine. Ovaj tranzit je moćno vrijeme koje donosi reorganizaciju prioriteta i velike promjene.

Nekim će horoskopskim znakovima donijeti kaos i nemire, a nekim sretnicima veliku dobit i novčanu injekciju.

Jarac

Ambiciozni i radišni Jarčevi uvijek teže stabilnim prihodima, promišljenim ulaganjima i upornoj štednji pa se rijetko nađu u financijskim problemima.

Shutterstock 

Nerijetko su skloni pronalaziti dodatne izvore zarade, a u ovom će razdoblju u tom smislu pogoditi jackpot. Dobit će primamljive ponude honorarnih poslova koji im neće oduzeti puno vremena i energije, a podebljat će im novčanik.

Dragi Jarčevi, pruži li vam se prilika u kojoj možete unovčiti svoju stručnost prije nego svoje vrijeme, nemojte puno razmišljati- sve uloženo višestruko će vam se isplatiti. Do veljače sljedeće godine činit će vam se da vam novac sam pada u džep.

Vodenjak

Ako je Vodenjacima ova godina bila luda vožnja- to je ništa prema onome što ih tek čeka tijekom zdanja 2 mjeseca 2024. i prva 2 mjeseca 2025. Srećom, dolaze samo dobre vijesti i životni napredak koji će se itekako osjetiti u njihovom novčaniku.

Shutterstock 

Tijekom cijele godine puno ste ulagali u osobni i poslovni razvoj, a sad je vrijeme da uberete rezultate svojih napora. Retrogradni Jupiter donosi vam uspon na poslovnoj ljestvici, bilo da se radi o napretku na trenutnom radnom mjestu ili promjeni poslodavca, bitno je da će vam uz to stići i značajna povišica.

Ne bi bilo loše da ovo, za vas iznimno povoljno i sretno razdoblje, iskoristite za ulaganje novca ili da se počastite nekom većom kupovinom.

Lav

Iako Lavove ne možemo nazvati ljenčinama te su za dobru zaradu itekako spremni prionuti poslu, puno im je draže ako se mogu poput pravih kraljeva samo zavaliti i pričekati da novac sam dođe do njih.

Shutterstock 

Upravo to ostvarit će im se tijekom razdoblja retrogradnog Jupitera. Naime, Lavovima se smiješi velika sreća u igrama na sreću pa bi ih mogao iznenaditi zaista veliki dobitak koji će im osigurati nešto što su oduvijek sanjali.

Dobro biste mogli prolaziti i u raznim nagradnim igrama s manjim dobicima, a nemojte se iznenaditi ni ako novac doslovno nađete na cesti. Jednostavno, do kraja siječnja bit ćete magnet za lako stečen novac, dobro to iskoristite.