Pred nama je turbulentan mjesec: Misteriozna sezona Škorpiona ovim znakovima donosi sreću, a njima probleme

Ispred nas je sezona Škorpiona koja počinje 22. listopada, a završava 21. studenoga 2024. godine. Evo što donosi svakom od horoskopskih znakova.

Shutterstock

Dobro došli u tajanstvenu sezonu Škorpiona – koja stiže 22. listopada i traje do 21. studenog. Donosi transformacije i emocionalne vibracije, koje će imati utjecaja na vaš život.

Bez obzira na vaš horoskopski znak, svi će tragati za dubokim, duhovnim istinama dok se novi putevi otvaraju pred vašim očima. Za mladog Mjeseca 1. studenog u Škorpionu postavite si cilj i nastojte ga ostvariti u danima koji su pred vama.

Pluton — planet iscjeljenja i kolektivne promjene — nalazi se na jednom od najmoćnijih mjesta na nebu prije nego što uđe u Vodenjaka 19. studenog. Ova promjena koja se događa jednom u stoljeću završava evolucijsku fazu koja je započela još 2008. godine!

Shutterstock 

Čak i ako su dijelovi nas još uvijek nostalgični za prošlošću, idemo naprijed kolektivno i osobno. Ovo postaje vrlo očito čim dođe 3. studenog, kada se vladajući Mars sukobi s Plutonom kako bi zapalio snažnu želju za uspjehom.

Srećom, ova sezona također donosi utjecaj Urana, još jednog nebeskog velikog igrača čiji je zadatak osloboditi nas ustajale energije koja nas možda koči da dosegnemo istinski genij.

Sve promjene koje stižu 24. listopada, 30. listopada i puni Mjesec 15. studenoga dolaze kao svojevrsno oslobođenje, iako se trenutno čini drugačije.

Konačno, obratite pozornost na teme koje se pojavljuju u vašem životu oko 3. studenog, kada Mars uđe u Lava, jer će vam to dati naznake o osobnom poslu koji ćete raditi kada retrogradni Mars stigne početkom prosinca.

Ovan

Pred vama je jaka sezona i važno je kako ćete reagirati! Škorpion vlada sektorom transformacije vašeg grafikona, što znači da ćete biti duboko u introspekciji, pokušavajući shvatiti nešto važno.

Tražite odgovore i sigurno ćete ih pronaći ako se udubite u bilo koje ezoterične i misteriozne prakse, poput tarota i astrologije. Dopustite si da uđete duboko u sebe, posebno između 23. listopada i 3. studenog, kada se vaš planet (Mars) sukobljava s Plutonom, planetom transformacije. Napetost koju osjećate tijekom ovog vremena dat će vam naznake o tome što trebate promijeniti u svom životu.

Shutterstock 

Tijekom ovog dugog procesa, bili ste nadahnuti da povratite svoju moć, što je bilo dobro, ali i intenzivno. Ovaj proces završava kada stigne 19. studenoga, stoga odvojite trenutak i počastite ovaj nevjerojatno transformativni proces kroz koji ste prošli. Ovo naravno također uključuje dopuštanje sebi da osjetite cijeli raspon emocija bez prosuđivanja, možda će vam trebati vremena samo da sve obradite.

Bik

Tijekom sezone koja je pred vama, vaš će fokus biti na odnosima - procjeni, produbljivanju i možda čak ponovnom pregovaranju o njima. Jedan od njih posebno bi se mogao staviti pod mikroskop oko 28. listopada, kada se Venera sukobi sa Saturnom. Ovo će biti vrijeme da budete potpuno iskreni o svojim granicama, kao i o svojim očekivanjima za budućnost.

Kad mladi Mjesec stigne 1. studenog, počinje se stvarati dugoročni osobni odnos ili poslovno partnerstvo. Ovo bi bila fantastična noć da odredite namjere o tome koga želite u svom životu - bilo da je riječ o romantičnim ili profesionalnim vezama, kao i prijateljstvima.

Shutterstock 

3. studenog je važan dan kada biste mogli imati neke ozbiljne spoznaje o ravnoteži između poslovnog i privatnog života, pogotovo ako radite od kuće. Ako osjećate da nešto treba promijeniti, Mars koji ulazi u vaš kućni sektor mogao bi vas potaknuti na djelovanje. Do dolaska punog Mjeseca 15. studenog, možda ćete odlučiti ukloniti sav nered u pokušaju da očistite energiju u svom prostoru. Uostalom, ovaj puni Mjesec događa se u vašem znaku, donoseći najbolju priliku u godini da se riješite onoga što vam više ne treba.

Blizanci

Kako ulazite u sezonu Škorpiona, postavite namjeru mudro koristiti svoju energiju. Život na poslu bit će vrlo produktivan, jer će vam posao najvjerojatnije biti malo veći nego inače. Od ožujka 2023. Saturn, planet samosvladavanja, pomaže vam da produbite predanost svojoj karijeri.

Shutterstock 

Tijekom posljednja četiri mjeseca, dok je Saturn bio retrogradan, pozvani ste da pogledate svoje strategije za uspjeh. I dok se planet s prstenom budi iz svog četveromjesečnog sna, vjerojatno ćete uložiti više vremena, truda i snage mozga da pokažete svemiru da ozbiljno mislite.

Rak

Volite sezonu Škorpiona jer je to doba godine kada vam svemir daje mjesta za opuštanje, zabavu i uživanje u životnim zadovoljstvima. Venera koja putuje u vašem radnom sektoru do 10. studenog znači da ćete biti zauzeti na poslu, ali ćete i dalje imati vremena za uživanje u kvalitetnom vremenu s onima koje volite. Romantika će vam biti naglašena oko mladog Mjeseca 1. studenog, postavljajući temelje za razvoj novog prijateljstva. Ako ste već u ozbiljnom partnerstvu, većina vaših razgovora bit će usredotočena na novac, resurse i osobne vrijednosti.

Shutterstock 

Tijekom sukoba Marsa s Plutonom 3. studenog, mogli biste primijetiti neusklađenost prioriteta između vas i romantičnog (ili poslovnog) partnera, kada će kompromis postati važan. Budući da se radi o dugoročnom učinku (do početka 2025.), nemojte se osjećati kao da morate odmah shvatiti stvari.

Konačno, Plutonov ulazak u Vodenjaka 19. studenog mijenja način na koji se odnosite prema drugima sljedećih dvadeset godina! Sezonu Škorpiona zatvarate s jačom fascinacijom astrologijom, tarotom i iscjeljujućom energijom — a počevši od sada, sve mistične stvari postaju pokretači vaše osobne evolucije.

Lav

Ovo je sezona na koju treba obratiti pozornost jer će vam dati uvid u to kako ćete se transformirati dok prelazimo iz 2024. u 2025.! Možda provodite puno vremena s obitelji ili odabranim plemenom, možda čak idete niz uspomene ili dostižete dublje razine povezanosti. Ali zbližavanje nije uvijek lako, kao što možete primijetiti oko 24. listopada i 3. studenog, kada se Pluton aktivira u vašem sektoru odnosa.

Shutterstock 

Ako sada postoji neslaganje, istražite razloge bilo kakvih osjećaja ljutnje. Iskrenim ispitivanjem njih možete postati svjesni kako se mijenja način na koji se potvrđujete. Počevši od ovog mjeseca, vaši najbliži odnosi se intenziviraju kako moćni Pluton ulazi u Vodenjaka. Ono što vidite u drugima - bilo pozitivno ili negativno - odražava nešto o vašoj osobnosti dok vaši odnosi postaju vaše vozilo za osobni razvoj tijekom sljedećih dvadeset godina!

Budite fleksibilni tijekom punog Mjeseca 14. studenog ovog mjeseca, koji donosi energiju promjene u vaše profesionalno okruženje. Protok s usponima i padovima sada vam daje pristup genijalnosti i kreativnoj energiji svemira, stoga pokušajte misliti na pozitivne vijesti za svaku vijest koju biste mogli primiti.

Djevica

Dok vaš planet, Merkur, putuje dubokim nebom Škorpiona do 1. studenog, bit ćete vrlo usredotočeni na dovršetak istraživanja ili pisanja. Kao dio ovog procesa, možda ćete posebno pokupiti briljantnu ideju oko 30. listopada, stoga nemojte odbacivati ​​intuitivne bljeskove, čak i ako se čine previše čudnim ili 'tu negdje'.

Shutterstock 

Na početku sezone sve vodi do pobjedničkog trenutka za vašu karijeru tijekom godišnje opozicije Venera-Jupiter, što predstavlja sreću u ovom sektoru vašeg života. To bi također moglo biti povezano s partnerstvom koje se formira između 4. i 15. studenog, kada se kozmički učitelj Saturn budi iz svog četveromjesečnog retrogradnog sna. Energija planeta s prstenom naglašava mogućnost udruživanja snaga s nekim tko bi mogao nadopuniti vaše već oštre vještine i sposobnosti.

Zbog utjecajne opozicije Mars-Pluton, ova sezona također donosi pomake u vašim prijateljstvima. Aktivan između 22. listopada i 4. studenog, mogao bi izazvati tračeve, pa čak i dramu među vašim prijateljima. Iako se sada može činiti kao dobra ideja prepustiti se sočnom tračanju, imajte na umu da ćete, ako to učinite, možda otvoriti vrata priči koja će se razotkriti u nadolazećim mjesecima. Postavljanje granica sada je vaša najbolja opcija!

Vaga

Nadolazeća sezona obećava da će biti uzbudljiva za sve Vage. Ali umjesto da se fokusirate na svoj osobni život, nebo vam usmjerava pažnju na karijeru, naglašavajući potrebu za ravnotežom kao i jasnim granicama. Oko 4. studenog možda ćete morati raditi prekovremeno, i dok se neki zahtjevi šefova ili kolega mogu činiti prihvatljivima, ako to kažete, to bi vas moglo dovesti do izgaranja u budućnosti.

Radi se o pametnijem radu, ne nužno napornijem, stoga započnite sezonu kako treba pronalaženjem neobičnih (ali briljantnih) načina da se nosite sa zahtjevima svoje industrije, između 24. i 28. listopada.

Shutterstock 

Neki od projekata koji su neko vrijeme bili odloženi ili u pozadini mogli bi ponovno dobiti brzinu kada se legendarni planet s prstenom (Saturn) probudi iz svoje duge retrogradnosti 15. studenog. Očekujte da će se vaš inbox napuniti čak i prije ovog datuma - uostalom, izdašna Venera bit će u vašem sektoru komunikacija do 10. studenog. Konkretno, 3. studenog je sretan datum za isporuku važnih predmeta ili aplikacija koje možda imate u pripremi.

Škorpion

Uz vaša dva planetarna vladara, Mars i Pluton, koji su super aktivni na nebu, ova rođendanska sezona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih dosad! Svemir će vam otvoriti put da radite ono u čemu ste najbolji, a to je transformacija iznutra prema van.

Tijekom ovosezonske čarobne mjesečeve faze 30. i 31. listopada stvorite kontemplativni prostor da biste zumirali velike teme koje su vam se dogodile između 2008. i sada. Imajući to na umu, kako vidite sebe u promjeni fokusa u sljedećih dvadeset godina? Zapišite te namjere na mladi Mjesec 1. studenog, koji se događa u vašem znaku, koji nosi energiju dugoročnog uspjeha!

Shutterstock 

Budući da Mars ulazi u vaš sektor karijere 3. studenog i ide retrogradno kasnije tijekom godine, vaša karijera može biti spremna za neke prilagodbe. Obratite pozornost na sve teme, poruke ili događaje koji se sada događaju, jer će oni rasvijetliti što treba ići i na što se umjesto toga treba usredotočiti.

Unutar ovog procesa transformacije, Škorpione, ključno je Shvatite da, kako biste dobili drugačije rezultate, također morate promijeniti svoj način razmišljanja, kao i svoje navike. To će postati vidljivo 28. listopada, 30. listopada — a posebno u vrijeme punog Mjeseca 15. studenog.

Strijelac

Ova sezona donosi vam idealnu kombinaciju zabave, ugode i cool vibre. Dva planeta (Sunce i Mars) spojit će se kako bi zapalili vašu želju za odmorom, opuštanjem i dužim spavanjem. 

To će biti osobito istinito dok ulazimo u supernapet sukob Marsa i Plutona 3. studenog, koji bi vas mogao ostaviti zbunjenima oko problematične situacije koja uključuje novac, intimnost ili važan dogovor ili ugovor. Usput, ovo nije vrijeme za riskiranje – umjesto toga, najbolje je zauzeti oprezan pristup, jer je ovo dugoročna energija koja će nas odvesti od 2024. do 2025. godine.

Shutterstock 

Romantika je još jedno područje života koje će vam biti slatko istaknuto u sljedeća četiri tjedna. Za početak, ljubavna Venera koja putuje u vašem znaku do 10. studenog diže vaš šarm do krajnjih granica! Jasno, ovo je velika pomoć kad god se družite i upoznajete nove ljude, kao i romantične izglede.

Saturn koji se 15. studenog budi iz svog dugog sna može ponovno potaknuti vašu želju da se ozbiljno pozabavite pronalaskom partnera koji, poput vas, živi život na zabavan, duhovan i optimističan način. Možda ćete ga čak početi osjećati 4. studenog, pod konjunkcijom Sunca i Saturna, što ukazuje na mogućnost dugoročne veze.

Jarac

Ova sezona Škorpiona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih do sada! Kako ste se i na koji način promijenili od 2008. godine? Tada je moćni i transformativni Pluton po prvi put ušao u vaš znak, zauvijek ga napustivši 19. studenog. Od sada do 3. studenog mogli biste imati neke velike spoznaje o tome tko ste postali, kamo ste krenuli i tko ste. 

Na više načina, ovo se čini kao važna matura, stoga svakako proslavite putovanjem preko oceana ili si priuštite dan u toplicama. Dani između 3. i 9. studenog bili bi idealni da se razmazite.

Shutterstock 

Ako su određeni osobni ili profesionalni projekti bili spori u posljednjih nekoliko mjeseci, to bi se moglo promijeniti kada se vaš planet (Saturn) probudi iz svog dugog nebeskog sna 15. studenog. Komunikacija će postati prioritet, što će najvjerojatnije donijeti potrebu za pisanjem rada, prijedlogom ili možda polaganjem važnog ispita.

Vodenjak

Za vas je cijela ova sezona obojena epskim ulaskom Plutona - planeta transformacije - u vaš znak. Ovaj polagani, ali duboki utjecaj natjerat će vas da napravite potrebne promjene kako biste se vratili u kontakt sa svojom osobnom moći. Kako se približavamo 19. studenom, mogli biste napraviti značajne promjene u svom životu, odbaciti sve navike, imovinu i bilo što drugo što vas koči u ostvarivanju vaših najiskrenijih snova i želja.

Shutterstock 

Između 22. listopada i 4. studenog možda ćete primiti neke vanjske povratne informacije — ali te su promjene neizbježne, pa što prije vi i drugi počnete s njima, stvari će biti lakše.

Škorpion vlada vašim sektorom karijere i javnom vidljivošću, pa možete očekivati ​​napredak na ovom području vašeg života. Mlad Mjesec 1. studenog bi mogao donijeti početak projekta, ugovor ili čak potpuno novi posao ili karijeru. Do 15. studenog može postati jasno kako će ovaj početak donijeti snažan osjećaj sigurnosti jer glavni učitelj Saturn aktivira svoju moć u vašem sektoru novca. Bit će potreban naporan rad – a vi ste voljni zasukati rukave i baciti se na posao!

Ribe

Bogata Venera će ove sezone biti na vašoj strani i pomoći će vam da napredujete u karijeri do 10. studenog. Iako oko 28. listopada možete naići na prepreku ili kašnjenje, do 3. studenog bit će vam drago što ste sav svoj trud i optimizam uložili u ovo područje svog života.

Sve je to dio velikog plana koji nebeski majstor učitelj Saturn ima za vas, a koji uključuje stvaranje nečega u vašem životu što će izdržati test vremena. Pritisak za uspjehom mogao bi biti jak oko 15. studenog kada se Saturn budi iz retrogradnog položaja dio je ovog plana; vrijeme je da zasučete rukave kako biste nastavili manifestirati život svojih snova.

Shutterstock 

Vaša druga velika vijest ove sezone je da Pluton – planet transformacije – ulazi u jedan od duhovnih sektora vaše karte. Počevši od 19. studenog, možda ćete poželjeti raditi s bilo kojim mističnim ili psihološkim praksama koje vam pomažu da postignete duboki osjećaj iscjeljenja. Snimanje vaših snova i njihovo dekodiranje sada bi moglo biti posebno korisno. Ako odlučite istražiti svoja noćna sanjarenja, mlađak 1. studenog idealno je vrijeme za početak, piše Glossy.