Veliki mjesečni horoskop za Škorpiona: Studeni vam nosi nevjerojatne zarade, a retrogradni Merkur bolne reakcije

Saznajte što vam mjesečni horoskop za studeni 2024. godine donosi na svim životnim poljima.

Shutterstock

Posao

Novac je za vas osjetljiva tema u studenom 2024. Ako vam pun Mjesec 16. studenog donosi nevjerojatne zarade, svakako odvojite nešto sredstava za putovanja, obrazovanje i širenje vidika. Tome pogoduje Venera u Strijelcu.

Ljubav

Rođendan ti je i svakako ga trebate proslaviti s praskom! Venera, planet ljubavi i ljepote, provodi prvu polovicu mjeseca u društvenom Strijelcu, ističući vašu kuću prijateljstva. Možda se osoba koju ste tražili krije u krugu vaših najboljih prijatelja.

Shutterstock 

Okupite sve zajedno za svoj rođendan i promotrite ih izbliza sa stajališta potencijalnih veza. Za Škorpione koji su već pronašli ljubav, važno je prodrmati stvari u svojim vezama. To može donijeti nove i uzbudljive aspekte. Iskoristite pun Mjesec u Blizancima 16. studenog i zapalite svijeće, popijte vino i uživajte!

Zdravlje

Ako vam se na kraju mjeseca čini da su svi ljuti na vas, onda je to najvjerojatnije samo u vašoj glavi. Ovo je retrogradni Merkur, zbog čega bolno reagirate na obične stvari. Topla deka i šalica toplog čaja uvijek će vas spasiti od lošeg raspoloženja, Stil.