Veliki mjesečni horoskop za Bika: U ljubavi ste željni istraživanja, a financijske želje ćete ispuniti ovako

Saznajte što vam mjesečni horoskop za studeni 2024. godine donosi na svim životnim poljima.

Shutterstock

Posao

Ne postižete svoje financijske ciljeve? Možda zato što su bili previše nejasni. Neka vas nedostatak napretka ne obeshrabri, radije što preciznije definirajte svoje želje. Ne 'Želim puno novca', već 'Želim dovoljno novca da kupim godišnju članarinu u teretani i odem na odmor'. I pokušajte to učiniti prije nego što retrogradni Merkur počne 26. studenog i može poremetiti vaše planove.

Ljubav

Venera, vaš vladajući planet, prelazi iz Strijelca u Jarca u studenom i to možete osjetiti u svom ljubavnom životu. Strijelac govori o avanturi i ekspanziji, dok Jarac govori o stabilnosti i sigurnosti. Početkom mjeseca željni ste istraživanja različitih ljudi, a na kraju skrasiti se i pustiti korijene s najpogodnijima.

Shutterstock 

Za Bikove koji su već pronašli svoju ljubav, ovaj mjesec je analitičan. Odvojite vrijeme da razmislite o svojoj vezi. Jeste li zadovoljni stanjem stvari? Ili osjećate da je vrijeme za promjenu? Krajem mjeseca bit će vam jasno kamo trebate ići.

Zdravlje

Postavite prostirku za jogu. Odvratit ćete se od stresa na poslu i učiniti puno više za svoje zdravlje od svih vitaminskih kompleksa zajedno, piše Stil