OTKRILA TAJNU SVOJE UVIJEK SAVRŠENE FRIZURE: Sanja Vejnović opravdala titulu najljepše glumice

Diva hrvatskog glumišta u HAIRSTYLE IZAZOVU! Jedna od najljepših glumica na svijetu Sanja Vejnović otkrila tajnu svoje savršene frizure, ali transformacije koja ne prolazi nezamijećeno.

promo

Glumicu Sanju Vejnović domaća publika dobro poznaje iz kazališnih predstava, filmskih i TV uloga, no uz neosporan talent, Sanja uvijek iznova očarava i svojim izgledom. Lijepoj je glumici mladolik izgled 'as iz rukava', a kako bi uvijek izgledala elegantno i dotjerano, veliku pažnju poklanja svojoj kosi. Kvalitetni preparati i boje, maske i kreme bogate keratinom, hijaluronom i vitaminima njezini su najdraži saveznici kada je njega kose u pitanju. Svoju je kosu povjerila profesionalcima u lancu salona Studio Marcela koji se brinu da uvijek izgleda besprijekorno.

promo 

'Moja kosa mi je izrazito važna i volim si priuštiti vrhunsku njegu. Zato volim da je u rukama profesionalaca, a stilisti Studija Marcela tu nemaju premca. Poznaju moju kosu, koriste isključivo boje i preparate vrhunske kvalitete, i ono što mi je jednako važno, ovdje se osjećam ugodno i kao doma!' – ispričala nam je Sanja.

Sanja je nedavno skratila svoju kosu i potamnila je, a najvjernija je blagim valovima kojima postiže volumen i razigranost. U današnjem hairstyle izazovu Sanji smo odlučili produljiti kosu i baš kao čarobnim štapićem u nekoliko minuta potpuno je transformirati.

promo 

'Sanji jednostavno sve dužine kose odlično pristaju, a s obzirom na to da sve dame vole katkad svoju frizuru u sekundi transformirati, za tim je malim trikom posegnula i naša glumačka diva. Sanji smo instalirali umetke koji se stapaju s njezinom kosom i savršeno su rješenje za instant produljivanje kose s vrhunskim učinkom!' – kaže nam vlasnica lanca frizerskih salona Jadranka Pezo.

Lijepa glumica ovakve trikove često koristi i na crvenom tepihu, prilikom transformacija za potrebe snimanja filmskih i TV uloga, ali u svoje slobodno vrijeme najradije nosi opuštene razigrane valove i vjetar u kosi. Kako bi kosa uvijek blistala i bila zdrava i sjajna, Sanja ne preskače tretmane hijaluronskim i keratinskim ampulama koje 'popravljaju' svakodnevna oštećenja kose te hidratiziraju i obnavljaju vlasi od korijena sve do vrha. Rezultat je prepoznatljivi Studio Marcela WOW efekt koji sve žene žele.

promo