ECIJA OJDANIĆ U HAIRSTYLE IZAZOVU: Vatreno, bakreno i apsolutno očaravajuće!

Glumica, sportašica, majka! Strastvena domaćica i kuharica, a kad treba glamurozna diva s crvenog tepiha. S lakoćom otrči maraton i omiljeno je lice s malih ekrana kao protagonistica brojnih domaćih TV serija! Sve je to Ecija Ojdanić.

promo

Ecija zbog brojnih obveza nema vremena za bacanje. Njezin je dan pomno isplaniran, no ono što se ne preskače je njega kose. Zbog svakodnevnih zahtjevnih snimanja serija i filmova njezina je kosa izrazito opterećena feniranjem, bojanjem, trajnama i agresivnim tretmanima pa je njega ključna. Svoje je povjerenje dala lancu frizerskih salona Studio Marcela.

'Moja kosa je zaista pod 'velikim pritiskom' i zahtjeva konstantnu njegu. Ja sam odlučila tu brigu prepustiti profesionalcima u ruke. Već sam devet godina vjerna frizerima Studija Marcela jer poznaju moju kosu, ne trebam pojašnjavati što želim i trebam, samo sjednem u stolac, prepustim se i uživam!' – iskrena je slavna glumica.

promo 

Iako je Ecija u svojoj karijeri imala priliku isprobati brojne stilove i boje kose, vatreno bakrenu još nije imala pa smo joj odlučiti ispuniti i tu želju. U našem 'Hairstyle izazovu by Studio Marcela' uz malenu pomoć Quince trgovine vlasuljama, umetcima i produžetcima za kosu Ecija je potpuno promijenila svoj izgled.

promo 

Moramo priznati izgleda fantastično i ova vatreno bakrena odlično joj stoji.

promo 

'Boje s bakrenim odsjajem ili potpuno bakrena svakako su uvijek atraktivne i dame s tom bojom kose neće proći nezamijećeno. Ove sezone vraćaju nam se u trend i smeđe nijanse, a primijetili smo da sve više žena u našim salonima traži ''strawberry blond'' ili strawberry brunette'' boju pa možemo zaključiti da je crvenkasto – bakreni odjsaj u kosi apsolutni must have.' – ispričala nam je Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela.

promo 

S kosom boje bakra zabljesnula je i naša glumica Ecija Ojdanić, a čini se da joj i njezina kraća kosa i ova raskošna bakrena odlično stoje. Nakon što je odradila snimanje, Ecija se vratila u svoju omiljenu nijansu i frizuru.

promo 

Glumica će uskoro proslaviti 50-i rođendan i priprema se istrčati još jedan maraton. Nema sumnje, i na rođendanskom slavlju i dok bude trčala kroz ciljnu ravninu maratona, njezina će kosa i frizura biti besprijekorne, s prepoznatljivim WOW efektom Studija Marcela.

promo