Ovo su najbolji tretmani za ravan trbuh i manje celulita

U moru tretmana za oblikovanje tijela teško je odabrati one koji će najbolje tretirati vašu problematiku – opuštenu kožu, višak celulita ili pak masne naslage. Zbog toga je bitno prepustiti se rukama stručnjaka koji će vam reći koji je od tretmana najbolji za vas.

pomo

Isprobajte liposukciju bez noža 

U Poliklinici Bagatin možete spremni dočekati ljeto uz vrhunske uređaje za oblikovanje tijela. Jedan od njih je Adipologie tretman kojeg mnogi nazivaju liposukcijom bez noža jer zahvaljujući kutu djelovanja duboko prodire u tkivo gdje istovremeno smanjuje masne stanice te potiče stvaranje kolagena što dovodi do zatezanja kože, a Poliklinika Bagatin jedina je u Zagrebu gdje se možete uvjeriti u snagu ovog uređaja.

promo 

Brojna istraživanja pokazala su kako se jednim Adipologie tretmanom uklanja 2,4 centimetra masnih naslaga na tretiranom djelu tijela – bedrima, trbuhu, koljenima, nadlakticama, leđima ili stražnjici. No, za postizanje najboljeg rezultata stručnjaci savjetuju paket od sedam tretmana.

Recite zbogom tvrdokornom celulitu

Ako vas muči problem celulita isprobajte Med Contour Multipower - uređaj najnovije generacije, koji zahvaljujući ultrazvuku, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela.

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, a kroz prirodni proces organizma višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela dok limfna drenaža također olakšava proces eliminacije.

promo 

Uvjerite se u snagu lasera koji topi masnoću

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava jedna su od najučinkovitijih tehnika u oblikovanju tijela. Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.

Inovativni Emerald posjeduje čak deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu, ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Emerald većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, vrši najbržu redukciju masnih stanica.

promo 

U Poliklinici Bagatin možete se naručiti na besplatne konzultacije, a u sklopu tretmana nudi se i nutricionističko savjetovanje koje osim razgovora s nutricionistom uključuje i medicinska analiza sastava tijela koja mjeri tjelesnu težinu, potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI (Body Mass Indeks) te bazalni i aktivni metabolizam.

Naručite se na broj telefona 01/46 10 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr i ne zaboravite, oblikujte svoje tijelo – za sebe i zbog sebe.