DIO TIJELA KOJI ČESTO ZABORAVLJAMO OTKRIVA NAM GODINE: Anti-age krema hrani kožu savršenim spojem aktivnih sastojaka

Revolucionarna anti-age kema za ruke koja će dubinski nahraniti kožu jer sadrži savršeni spoj aktivnih sastojaka.

promo

Mnoge se žene i u zrelijim godinama trude zadržati mladolik izgled što duže, no bitan dio na koji često zaboravljamo su ruke koje nas itekako mogu 'odati'.

promo 

FOR YOUR HANDS ONLY revolucionarna je anti-age krema za ruke iz Lauris Pharma koja će dubinski nahraniti kožu jer sadrži savršeni spoj aktivnih sastojaka poput nano peptida, ceramida, hijaluronske kiseline i vitamina B5.

promo 

Ova visoko djelotvorna krema brzo se upija i ne ostavlja masni trag na rukama. Nano peptidi i ceramidi jačaju prirodnu barijeru kože i čine je mekšom i glatkom na dodir, dok hijaluronska kiselina i vitamin B5 pružaju dubinsku hidrataciju.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!