TRENUTAČNO OSVJEŽENJE ZA UMORNE OČI OD PRIRODNIH SASTOJAKA: Vidljivo puni, učvršćue i osvjetljavaja područje oko očiju

Hidrogelni jastučići za područje oko očiju od premium sastojaka prirodnog podrijetla koji trenutačno osvježava umorne i natečene oči.

promo

Svakodnevna užubanost i stres ostavlja traga na našem izgledu, osobito licu i području oko očiju pa često djelujemo umorno što nas može znatno postarati.

Rješenje donosi švedski gigant beauty-tech industrije FOREO koji je nedavno predstavio novu liniju kozmetičkih proizvoda za lice i područje oko očiju.

promo 

Nova linija osmišljena je za samostalno korištenje pojedinačnih proizvoda ili jednostavnu kombinaciju elemenata. Također, svako od ovih kozmetičkih rješenja ujedno je prilagođeno uparivanju s referentnim uređajima, kako bi se potakli i maksimizirali aktivni sastojci i blagodati proizvoda za njegu kože, zaokružujući time potpunu i izuzetno učinkovitu švedsku beauty rutinu.

Jedan od najpopularnijih proizvoda je FOREO IRIS Hydrogel Eye Mask koja obećava trenutačno osvježavanje umornih i natečenih očiju pod stresom. Iz hidrogelnim jastučićima za područje oko očiju nudi mješavinu premium sastojaka. Veganski, nisu testirani na životinjama, klinički provjereni i formulirani s 96% sastojaka prirodnog podrijetla, vidljivo pune, učvršćuju i osvjetljavaju osjetljivo područja oko očiju, pružajući dugotrajno olakšanje i odmoran pogled.

promo 

FOREO IRIS Hydrogel Eye Mask maksimizira prednosti i rezultate ciljanim premium sastojcima: detoksikacijska i stimulativna morska mahovina, Yuzu voće i antioksidansi vitamin C i E, osvjetljujući retinol, ojačavajući kolagen, hidratantni i zaštitni ceramidi, kompleks vitamina B, niacinamid i folna kiselina za hidrataciju i povećanje elastičnosti.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!