BLAGDANSKA INSPIRACIJA: Mia Kovačić, Arija Rizvić i Ana Radišić imaju savršene ideje za božićno darivanje

Ususret blagdanima naše uspješne poznate dame, doslovce su na svojoj koži iskusile što znači "la vie est belle": uz Lancôme La vie est belle miris u novome modnome ruhu s potpisom Boudoir te uz svečani makeup s potpisom Milana Zorića, regionalnog makeup artista brenda Lancôme

Ante Odak

Francuski izraz koji znači "život je lijep" te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih poslužio je kao nit vodilja jednom nesvakidašnje čarobnom druženju u kojem su glavne uloge imale uspješne domaće žene, jedan slavni miris i jedan domaći modni brand - a sve kako bismo dobili ideju za božićno darivanje.

Ante Odak 

Miris čiste sreće
Kada su 2012. majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion osmislili Lancôme La vie est belle, nisu mogli ni zamisliti da će 11 godina kasnije to i dalje biti svjetski mirisni hit kojeg želi baš svaka žena. Sofisticiran i senzualan spoj ruže i irisa neodoljivo je moćan, ali i nježan te se krije su blistavoj bočici "le sourire de cristal" ("kristalni osmijeh") sa zaobljenim otiskom osmijeha u srcu. Bočica je ukrašena vrpcom vezanom oko grla bočice koja simbolizira dva krila slobode, a upravo su ta krila ove spektakularno lijepe bočice na kraju 2023. doživjela je uistinu nešto posebno.

Ante Odak 

 Ta su krila slobode, naime, poslužila za inspiraciju lokalnoj modnoj kući Boudoir koja ih je kreirala u tri različita izdanja. A TV voditeljica Mia Kovačić, glumica Arija Rizvić i voditeljica Ana Radišić „ponijele“ su ta krila slobode kao i Lancôme makeup koji je baš za njih kreirao Milan Zorić regionalni makeup artist brenda Lancôme.

Ante Odak 

Želite li doživjeti pravu božićnu čaroliju, dođite do 24. prosinca u City Centar One West na Lancôme blagdanski podij

Novogodišnji makeup trendovi
Milan Zorić je mladi i karizmatični vizažist koji se ističe bogatim iskustvom u svijetu ljepote, a odnedavno uz Lancôme nastupa diljem regije kao edukator te kreira lookove vrijedne priznanja. Na predivnim licima Mije, Arije i Ane pokazao je kako zablistati u magičnoj noći - uz pomoć Lancôme ikoničnih proizvoda kao što su Teint Idole Ultra Wear puder i Hypnose maskara.

Mia Kovačić: Naglašene oči

Ante Odak 
Ante Odak 

Arija Rizvić: Visoki sjaj kože

Ante Odak 
Ante Odak 

Ana Radišić: Blistavo i prirodno

Ante Odak 
Ante Odak 

Želite li doživjeti pravu božićnu čaroliju, dođite do 24. prosinca u City Centar One West na Lancôme blagdanski podij

Prilika koja se ne propušta

Od 11. do 24. prosinca u City Centar One West na Lancôme blagdanskom podiju možete pronaći La vie est belle x Boudoir krila slobode, svoju omiljenu La vie est belle bočicu mirisa dodatno personalizirati graviranjem. Osim toga, na blagdanskom podiju bilo koji kupljeni Lancôme proizvod možete pretvoriti u još luksuzniji dar uz blagdanske poklon kutije, vrećice i čestitke. Profinjen dizajn kutije prikazuje prekrasnu Lancôme ružu u sjaju blagdanske, čarobne noći.

Ante Odak 
Ante Odak 

Ante Odak 

Ante Odak 

I,da, ako želite kopirati Mijin, Arijin i Anin makeup za novogodišnju noć dođite 12.prosinca u City Centar One West na Lancôme blagdanski podij jer će tada tajne savršene šminke otkrivati Milan Zorić, regionalni makeup artist brenda Lancôme.

Fotografije: Ante Odak; Makeup: Milan Zorić; Kosa: Studio „Marcela“; Nakit: Crystal Vision


*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Lancôme