Ovo su beauty noviteti i trendovi o kojima pričaju svi influenceri

Na četvrtom dm beauty breaku predstavljeni su noviteti iz svijeta ljepote uz spektakularna umjetnička, zabavna i edukativna događanja inspirirana neukroćenom prirodom

PR

Zahvaljujući četvrtom dm beauty breaku, zaljubljenici u beauty novitete imali su priliku doživjeti uistinu nešto posebno. Na Zagrebačkom velesajmu, u prostoru Stil eventa, „narasla“ je tropska kišna šuma, „pjevale“ su egzotične ptice, postavljen je osebujan zip line, opuštalo uz zvučnu kupku s gongovima koja potiče energetsko uravnoteženje te upozavalo s drevnom umjetničkom praksom točkanje mandale koja simbolizira harmoniju sa svemirom - a brojni uzvanici zablistali su u outfitima životinjskog uzoraka.

Story 

Story 

Story 

Raskošne teksture i boje neukroćene prirode poslužile su kao inspiracija za dosad najveći dm beauty break. Stoga je interijer bio podijeljen u tri tematske zone nadahnute divljom prirodom, a u njima - ispod polukružnih svodova artističkih šatora - predstavljeni su noviteti zbog kojih će ova beauty sezona uistinu biti za pamćenje.

Story 
Story 

Story 

Story 

U ovogodišnju temu savršeno su se uklopili proizvodi korejske kozmetike brenda Beauty of Joseon, koji su odnedavno dostupni u prodavaonicama dm-a i na dm online shopu, a temelje se na kombinaciji tradicionalne korejske holističke medicine i biljnih sastojaka. Predstavili smo i novitete brenda Hvaroma, u čijim su proizvodima cvjetovi smilja, zaštitni znak otoka Hvara. Gosti su na dm beauty breaku imali priliku isprobati i novu liniju proizvoda Olival Routeen, koja je namijenjena koži tinejdžera i mladih, kao i nove konture te rumenila brenda Aura

Story  Voditeljica Jelena Glišić i Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria

"Cilj dm beauty breaka predstaviti trendove koji će obilježiti razdoblje pred nama te inspirirati goste i kupce da u beauty svijetu dm-a otkriju proizvode koji im najviše odgovaraju i koji će im pomoći da obogate svoju svakodnevnu njegu ili, pak, iziđu iz sigurne zone i odvaže se na nešto novo", kaže Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria.
Kada smo već kod novog, na četvrtom dm beauty breaku uzvanicima su predstavljeni, među ostalim, Melem Vitamine stick, Gaia Naturelle Kolagen shot s okusom Tropical, Balea proizvode za njegu kose, sušilo za kosu Remington Botanicals te očaravajući proizvodi za kosu i kožu Byphasse. Mogli su uživati i u linijama prirodne njege hrvatskog brenda Skin1004 , proizvodima za oralnu higijenu BlanX te fenomenalnom pilingu za tijelo equilibra.

Story 

dm je prava adresa za sve koji žele otkriti nešto novo, a istodobno traže kvalitetu dostupnu svima. Naime, u dm-u želimo biti inspiracija našim kupcima te da im omogućiti da prate najnovije trendove u beauty svijetu. Bilo da je riječ o ljubiteljima make-upa ili o onima koji žele učinkovitu skincare njegu, na policama dm-a i u dm online shopu zasigurno će pronaći sve što im je potrebno“, zaključio je Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria.

Story 

Vrhunac večeri posvećene ravnoteži prirode i svijeta ljepote bio je koncert Vesne Pisarović uz čije su najveće hitove uživali brojni poznati gosti i influenceri među kojima su bili i Dora Martinović (ex.Predojević), Renata Sopek, Martina Vuletić, Marco Cuccurin, Damir Kedžo i mnogi drugi.

Story  Renata Sopek, Mirna Maras Batinić, Antonija Stupar Jurkin
Story  Dora Predojević
Story  Lucija Lugomer

Story  Marco Cuccurin

 U nastavku donosimo beauty novitete četvrtog dm beauty bake-a koji su dostupni u prodavaonicama dm-a i dm online shopu

Story  SKIN1004

Story  Remington

Story  Melem

Story  Hvaroma

Story  Gaia Naturella

Story  equilibra

Story  Byphasse

Story  BlanX

Story  Balea

*Sadržaj nastao u suradnji s dm-om