Ljetna top lista: Elena Dizdar nam je otkrila svoje favorite za tople dane

Sanja Jagatić

Prvi vrući dani najavili su početak sezone koju su mnogi s nestrpljenjem iščekivali - dugo, toplo ljeto je ispred nas! Ima nešto posebno u ljetnim danima, u njihovoj jednostavnosti i vedrini, u bezbrižnosti i avanturističkom duhu koje bude u nama, u suncu i moru kojima nas uvijek vraćaju.

Stvoreno za apsolutno uživanje, ljeto sa sobom donosi i brojne favorite koji svaki ljetni dan čine još boljim, opuštenijim i zabavnijim. Od najboljih destinacija na kojima možemo provesti ljetni godišnji odmor preko favorita za ljeto na gradskim ulicama do malih, ali važnih stvari koje ćemo uvijek imati nadohvat ruke, favorita bez kojih ne možemo zamisliti ljeto je bezbroj!

U potrazi za onim najboljim stvarima koje ćemo dodati u svoje ljetne favorite, odlučili smo zaviriti na ljetnu top listu obožavateljice ljeta, influencerice i modela Elene Dizdar!

Sanja Jagatić 

Sanja Jagatić 

Ljeto u stilu Elene Dizdar

U potrazi za inspiracijom, Instagram profil Elene Dizdar je mjesto na koje uvijek volimo zaviriti. Osim inspirativnih fotografija, Elenin Instagram profil nam svake sezone otkriva sve od najboljih mjesta u gradu i najboljih destinacija za putovanja do modnih i beauty favorita. Ususret ljetnoj sezoni, Elenine ultimativne favorite odlučili smo otkriti iz prve ruke.

Iako ljeto još službeno nije ni počelo, naše druženje s Elenom proteklo je u pravoj ljetnoj atmosferi – na krovnoj terasi boutique hotela HOH koja je bila okupana suncem i dobrom atmosferom.

Uz šalicu kave, Elena nam je otkrila da s nestrpljenjem iščekuje ljetni predah od užurbanog tempa i brojnih obaveza. Upravo je ljeto razdoblje u kojem smo svi spremni usporiti, a za Elenu to uvijek znači barem nekoliko dana na Jadranskoj obali, njezinoj omiljenoj ljetnoj destinaciji.

Sanja Jagatić 

Elenina ljetna top lista

Iako je Jadran uvijek Elenin prvi izbor, putovanja su dio njezine svakodnevice, a istraživanje novih destinacija još jedan od razloga zbog kojih voli ljeto. Bez obzira gdje provodila ljetne dane, u svim ljetnim avanturama uvijek ju prate njezini ljetni favoriti.

Na Eleninoj playlisti uvijek ima mjesta za Olivera, a u ljetnoj garderobi za oversized košulje. Iza njezinih omiljenih ljetnih mirisa ističu se note kokosa, a iza omiljenog ljetnog rituala, nanošenja SPF-a, nalazi se ultimativni beauty favorit za ljeto – NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+.

Sanja Jagatić 

Sanja Jagatić 

Ništa bez SPF-a!

Početak nove sezone je savršeni trenutak za osvježenje svakodnevne beauty rutine, a dolazak ljeta u našoj beauty rutini uvijek donosi poseban fokus na zaštitu kože od sunca. Iako je zaštita od sunca obavezna čak i kad je vani oblačno, sunačni ljetni dani su vrijeme kada pravilno i redovito nanošenje SPF proizvoda zaista ne bismo smjeli preskakati. Upravo iz tog razloga, nanošenje SPF-a je Elenin omiljeni ljetni ritual, osobito kada je riječ o nježnoj i osjetljivoj koži lica koja je uvijek najizloženija sunčevim zrakama.

Koji SPF proizvod Elena bira ovog ljeta?

Na njezinoj listi ljetnih favorita nalazi se novitet beauty brenda koji je od djetinjstva sinonim za najbolju zaštitu od sunca. NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ je novi proizvod u NIVEA kolekciji odličnih proizvoda s SPF zaštitnim faktorom, a Elena ga je već isprobala i dodala na svoju ljetnu top listu favorita.

Osim što pruža trenutačnu zaštitu lica od UV zraka, formula ovog odličnog noviteta za zaštitu kože lica od sunca sadrži i patentirani sastojak LUMINOUS630® koji sprječava i vidljivo smanjuje mrljeizazvane suncem zbog čega ga bira i Elena. Lagana i nemasna fluidna formula NIVEA SUN Dark Spot Control fluida za zaštitu lica od sunca SPF 50+ obogaćena je I hijaluronskom kiselinom i vitaminom E zbog čega ima osvježavajući učinak i stvara osjećaj glatke kože, a preporuča se za sve tipove kože uključujući osjetljivu kožu, kao i za sve boje kože.

Sanja Jagatić 

Nakon što nam je otkrila svoj beauty favorit za ljetne dane, Elena nam je otkrila i kako ga koristiti za optimalnu zaštitu. Baš poput Elene, NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ obilno nanesite prije izlaganja suncu. Ono što je najvažnije je SPF zaštitu obnoviti tijekom dana, osobito nakon pojačanog znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. Ako osim optimalne zaštite od sunca želite i optimno djelovanje LUMINOUS630® sastojka koji sprječava i vidljivo smanjuje mrlje izazvane suncem, istražite i ostale proizvode iz NIVEA LUMINOUS630® linije.

Ljetnu atmosferu i Eleninu ljetnu top listu pogledajte u videu u nastavku, a dodatne informacije o njezinom apsolutnom favoritu za ljetnu sezonu, NIVEA SUN Dark Spot Control fluidu za zaštitu lica od sunca SPF 50+, pronađite na nivea.hr.

Ljetna top lista: Elena Dizdar  YouTube

Sanja Jagatić 

Foto: Sanja Jagatić
Video: Jigibau
Lokacija: Boutique hotel HOH

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom NIVEA.