Hit frizura ovog ljeta daje volumen bez šišanja: Stručnjaci iz poznatog zagrebačkog salona otkrili što je u trendu

Frizeri iz poznatog zagrebačkog salona otkrivaju koji su trendovi za kosu koje ćemo nositi ovog ljeta.

Shutterstock

Ljeto je idealno vrijeme za osvježavanje imidža, a makeover frizure može učiniti puno toga za vaš izgled i samopouzdanje.

Topliji dani donose priliku za skraćivanje kose, eksperimentiranje s bojama i dodavanje pramenova koji će naglasiti preplanuli ten. Poznato je da žene najviše pate za volumenom kose, a i za to postoji brzo rješenje.

Stručnjaci zagrebačkog salona Vikler i ruž izdvojili su nekoliko trendova koji će dominirati ovog ljeta i inspirirati vas da promijenite svoj stil.

Ekstenzije

Ekstenzije su hit ovog ljeta za sve koji žele dodati volumen svojoj kosi i olakšati si kreiranje ljetnih frizura. S dvadesetak ekstenzija, možete značajno povećati volumen i gustoću kose.

Vikler i ruž 

Osim toga, ekstenzijama u više nijansa dobiva se izgled pramenova, čime se postiže dinamičan i bogat izgled kose. Ova metoda je izvrsna za one koji žele promjenu bez trajnog bojanja ili drugih tretmana koji mogu oštetiti kosu.

Bob frizure

Bob frizure su klasik koji nikad ne izlazi iz mode, ali ovo ljeto dolaze u nekoliko uzbudljivih varijacija. Kratki bob s ravnim linijama, asimetrični bob, pa čak i teksturirani bob za opušteniji izgled, bit će pravi hit. Ova frizura ne samo da je elegantna, već je i praktična jer skraćena kosa pruža osvježenje u toplim ljetnim danima.

Vikler i ruž 

Boje inspirirane prirodom

Ovog ljeta u fokusu su boje inspirirane prirodom. Tonovi poput karamel smeđe, medenih nijansi i bakrenih tonova, koji podsjećaju na zalazak sunca, dodaju toplinu i prirodan sjaj kosi. Ove boje izvrsno pristaju uz preplanuli ten i daju osjećaj prirodne ljepote.

Pramenovi za dimenziju

Pramenovi su savršen način da dodate dimenziju i teksturu svojoj frizuri. Balayage i babylights tehnike ostaju popularne, jer pružaju suptilne prijelaze boja koji izgledaju vrlo prirodno. Za one koji žele odvažniji izgled, pramenovi u kontrastnim bojama mogu biti pravi pogodak, dodajući dramatičnost i zabavu frizuri.

Vikler i ruž 

Prirodna tekstura

Ljeto je savršeno vrijeme da prihvatite svoju prirodnu teksturu kose. Bez obzira imate li valovitu, kovrčavu ili ravnu kosu, prirodni look je uvijek u trendu. Korištenje proizvoda koji naglašavaju prirodnu teksturu, poput laganih pjena ili sprejeva za plažnu kosu, može pomoći u stvaranju opuštenog, ali stiliziranog izgleda.

Vikler i ruž 

Bez obzira na to koji stil odaberete, makeover frizure za ljeto može biti osvježavajuća promjena koja će podići vaše samopouzdanje i donijeti novu energiju. Iskoristite priliku da se igrate bojama, pramenovima i stilovima, i uživajte u svom novom, ljetnom izgledu.